Без категория

Местния печат

печат

Вестник „Вяра”

Жители на Мало село от 2 г. тънат в кал, бившият работник в ТЕЦ „Бобов дол” Георги Георгиев: Трошим си колите, кметът Станчев поне гумена лодка да ни купи

Двайсетина жители на бобовдолското Мало село са принудени зимно време да газят в кал и вода или да се пързалят по лед заради разбитата улица, по която се стига до домовете им. Възрастни и деца, болни хора се страхуват да излязат на улицата, която от 2 г. при дъждовно време заприличва на блато.

Ванга изгонила Петя Буюклиева от дома си, певицата забравила да изпълни обещание към нея  

Ванга изгонила Петя Буюклиева от дома си! Пророчицата отказала да приеме певицата, обидена от действията й. Това се случило малко преди смъртта на Ванга, а изпълнителката и до днес не може да си прости за случилото се по време на последната им среща и нейните действия преди това.

Кореспондентът на в. „Вяра” и треньор по ски биатлон Марияна Вучова пред столични телевизии и местни медии: Липса на материална база, на организация в клубовете и ниските заплати са проблем 1 пред спорта, някога в Самоков всички деца караха ски, сега пистите са забранени

Бившата  българска биатлонистка Марияна Вучова говори за състоянието на зимния спорт у нас. Майстор на спорта с големи международни успехи и една от най-великите представителки на българския спорт на световната сцена. Освен че е родна националка с победи в Световната купа по биатлон, тя е завоювала 6-о място в Швейцария през 2000 година. В момента Вучова е треньор по ски биатлон на подготвителни групи в Самоков към община Самоков – СИП „Спортни имоти“.

Иван Иванов: Аз съм кмет на Перник!

„Аз съм кмет на Перник и въпросното определение не ме обявява за нелегитимен”, категоричен е той.

Иванов предостави официално писмен отговор по проблема след консултация с юристи. Ено част от текста:

„На 4 декември бе разпространено Определение от Административен съд – Перник по адм. дело № 871/2014 г. (обръщам внимание върху обстоятелството, че същото не е влязло в сила), което послужи като основание на „определени политически сили“ да твърдят, че „Кметът Иван Иванов едва ли не трябва да напусне община Перник“.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене