И да има опасност купените дипломи от ЮЗУ един ден да бъдат обявени за невалидни. Тогава какви ще ги говорите.

Един ден истината за ЮЗУ ще лъсне и няма да има манипулатор, който да я заглуши. Всички го знаете това нали?
Тези дни наблюдаваме Неумел опит на някои политици и общественици да се опитват да замажат срама наречен ЮЗУ „Неофит Рилски“ и неговите гробокопачи „професорите“ Юруков и Марин. Върти се около фактът, че видите ли „медиите“ са виновни, че авторитетът на учебното заведение е сринат и ръководството не може спокойно да си върти схемите. А колко хубави времена бяха. Идват си студентите плащат си, вземат си дипломи и изпити и хайде кой от къде е….
Докато преди време в ЮЗУ реално се учеше, Благоевград беше жив. Пълен. Истинско предизвикателство беше да си намериш квартира в града. Заведенията бяха фул. Нощният живот кипеше. Сега няма никой. Студентите идват в университета като в „Кауфланд“ пазаруват си набързо и си гледат живота в родния край. Излиза че ОПГ – то вкопчило се в ЮЗУ е виновно не само за срива на името му но и за западането на Благоевград. Но сега конкретно!
Тези които безрезултатно защитавате ЮЗУ, Марин и Юруков – молим за внимание! Коментирайте конкретно случая със съпругата на „професор“ Марин! Много молим! Мъжа назначава комисия да изпита жена му, която за две години става топ юрист.
Моля коментирайте, прогнозата на Топ Преса, как синовете на Юруков стават асистенти например, а единия от тях е зависим от упойващи вещества…
Коментирайте аргументите на прокуратурата, изнесените твърдения и респектиращо професионалните анализи на адвокат Даниела Доковска! Хайде де!
Защитавате една престъпна шайка, без аргументи неуважаеми, а това е косвено доказателство, че думите са ви голи, без стойност и освен че ни ви прави чест стореното, прави ви съучастници…
П. С . – И да има опасност купените дипломи от ЮЗУ един ден да бъдат обявени за невалидни. Тогава какви ще ги говорите.
Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене