Специално за Топ Преса имаме първи кадър от кино трейлъра, който ще бъде представен тази неделя от 20 часа на фейсбук страницата Веселин Стаменов - писател.

Писателят Веселин Стаменов и неговият екип заснеха професионален кино трейлър на „Пирин Голф“!

Най – касовият български ъндърграунд писател Веселин Стаменов отново предизвика истински фурор с творчеството си.

Само ден след като пусна новата си книга „Грехът на Падре“ майсторът на перото, роден в град Гоце Делчев обяви, че прави професионален кино трейлър по негов сценарий с участници екип на Топ Преса.

Целият този екшън план се развива в неговата фейсбук страница Веселин Стаменов- писател.

Видеото е заснето на мега луксозния комплекс „Пирин Голф“ край град Разлог и представя емоционални сюжет и вдъхновение родени в главата на твореца.

„Да, имам нова цел. Това е първата ни стъпка по пътя към голямото кино. Благодарение на моите читатели и подкрепата на екипа ми, успяхме да създадем едно зрънце талант, което засяваме тази неделя от моята фейсбук страница… Силно се надявам то да роди нещо уникално, което след време да представим на големия екран….“ загатна ексклузивно за медята ни известният писател.

Специално за Топ Преса имаме първи кадър от кино трейлъра, който ще бъде представен тази неделя от 20 часа на фейсбук страницата Веселин Стаменов – писател.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене