Хороскоп 24 март

Три зодии ги чакат големи проблеми

Денят е „празен” за Овните, а Раците е време да почетат книга

Овен

Денят е „празен” – не обещава нито големи успехи, нито значителни разочарования. Овните днес са учудващо спокойни и невъзмутими. Жизненият потенциал на представителите на знака е снижен, и повече от всичко те искат просто да си отдъхнат.

Възниква желание за отмяна на всякакви по-раншни планове, което едва ли ще бъде прието добре от отсрещната страна. Остри конфликти с близките Ви едва ли ще възникнат, но пък мълчаливо неразбиране е твърде вероятно. Особено трудно ще бъде да намерите общ език с любимия човек и затова романтичните срещи едва дали ще оправдаят Вашите очаквания.

 

Телец

Днес на Вашия любим човек ще му е трудно да разбере, какво имате предвид, дори и Вашите обяснения да са съвсем ясни и точни. Просто през този ден ще говорите на съвсем различни езици. Ще се наложи да търсите някакви компромисни точки за контакт.

Близнаци

Емоционалната Ви подкрепа ще е много нужна днес на Вашия любим човек, и то ще се нуждае от нея във всякакви количества. За Вас най-главното е, просто да сте редом и макар и мислено да държите своята половинка за ръка. Това се отнася за онези моменти, в които ще и бъде особено трудно, тъжно и самотно.
Рак

Кога за последен път сте чели интересна книга? Защо не се обърнете към приятели, на вкуса на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви препоръчат някое и друго произведение?

Или си изберете нещо от класиката, която се смята такава не просто така, а защото тези книги наистина са хубави. А след това си направете голяма чаша горещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили именно така.

Не пийте кафе и газирани напитки.
Лъв

Днес на някого много ще е необходима Вашата помощ. И на Вашия любим човек също, ако се съгласи да участва в съвместно мероприятие с Вас. Само че той наистина може да се откаже по такива или онакива причини, които действително може да са обективни.
Дева

Мероприятията, насочени към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време късмета ще Ви съпътства: може Вас лично, а може и Вашите финанси, семейство или родители.

През деня ще нарасне вероятността за разминавания и непредвидени усложнения. Не са изключени остри конфликти с хора от ежедневното Ви обкръжение: спътници, събеседници, приятели, колеги или близки. Стремейки се към оригиналност, не забравяйте да се придържате към набелязаните заедно с партньорите стратегии.

Везни

Денят е благоприятен за работа, която още днес ще донесе успех и признание от страна на Вашите колеги. Задълженията си ще изпълнявате леко, а нужния съвет ще Ви даде приятел, който е малко по- възрастен от Вас.

Вслушвайте се в съветите на мъдрите хора, а също и прилагайте нови идеи във всекидневната работа, и използвайте фантазията си. В романтично отношение е възможен разговор, който да Ви позволи, отношенията Ви да преминат на по- високо ниво.
Скорпион

Денят ще Ви донесе нови увлечения както и ярки и остри усещания. И Вие, както всички Скорпиони , не се страхувате от решителни действия, както и от постъпки, които могат да променят не само Вашия живот, но и на близките Ви хора.

За съжаление има риск да надцените своите възможности. Затова преди да пристъпите към реализация на нови планове, посъветвайте се с надеждни хора. Възможни са разправии и караници с човека, в който сте влюбени, и може сериозно да се замислите за прекратяване на отношенията. Всъщност проблемът не е толкова голям, колкото Ви се струва.
Стрелец

През този ден материалните и професионални въпроси ще бъдат най-актуални. Трябва да направите допълнителен акцент на доходите от служебна дейност и изпълнение на ежедневни задължения, в това число и ръководни.

Днес ще можете смело да изразходвате спестяванията си, при положение че са съобразени с възможностите, и че няма да нарушите някакви правила. Възможни са удачни придобивки у дома. На тази основа отношенията с родителите и децата може да станат по-топли. Някои разходи ще бъдат неочаквани.

Козирог

Предстои Ви един много удачен ден, особено ако искате да уредите финансовите си въпроси. Във всичко, което се отнася до пари и доходи, звездите са на Ваша страна.

Може да намерите отлични нови източници на доходи, както и да сключите изгодни сделки. Само че работата може да се окаже скучна, безинтересна и по- уморителна от обичайното. Постарайте се да си осигурите достатъчно време за почивка, като се уговорите за среща с приятели или посетите някоя нова театрална постановка. Днес е нужно да внесете в живота си нещо ново, за да не започнете да скучаете, а жизненият Ви потенциал ще спадне.
Водолей

Ако целите Ви са значими, а задачите мащабни – действайте! Настъпил е благоприятен момент за грандиозен отскок напред. На дребните проблеми може просто да не обръщате внимание: те или ще се решат от самосебе си, или ще почакат онзи момент, когато Вие ще имате повече свободно време. Ефективни ще се окажат необичайните методи.

У хората, които Ви заобикалят, предизвиквате не малко удивление, тъй като в работата си постигате това, което другите не биха могли да постигнат. Денят е подходящ и за нови запознанства . На представителите на противоположния пол ще направите много силно впечатление.

Риби

Може да си позволите да бъдете малко лекомислени – около Вас има достатъчно хора, готови да се заемат с решаването на всички проблеми. Ще Ви върви, но ако се занимавате само с нови неща. Ще се появят много блестящи идеи: от една страна – много смели, а от друга – даващи Ви възможност изцяло да реализирате своя потенциал.

Винаги правите всичко вдъхновено и весело – даже гледането на телевизионно предаване може да превърнете в невероятно привлекателно действие. Не се учудвайте, че днес ще бъдете в центъра на внимание.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене