Опасен инцидент шокира клиентите в дупнишко заведение! Доктор извади нож срещу сервитьор, забавил поръчката му за 100 г водка

56236-632x358Доктор извади нож на сервитьор, забавил поръчката му от 100 г алкохол, със закана: „Ще те заколя”. Инцидентът станал на 30 ноември, но за него се разбра, след като докторът бе изправен в съда в Дупница.
Д-р Емил Гогов пристигнал в ресторант „Старата върба“ в Дупница около 17,45 ч. видимо пиян и си поръчал 100 г водка. Сервитьорът се забавил с поръчката, което изнервило доктора, и той скочил от стола, извадил нож, който носел в джоба на ризата си, и го насочил срещу сервитьора с думите: „Ще те заколя!” Клиентите в ресторанта се стреснали от поведението на д-р Емил Гогов. Някои от страх веднага напуснали заведението, други замръзнали на място, не знаейки каква ще е по-нататъшната реакция на подпийналия и агресивен доктор. Някой извикал полиция. Само след броени минути униформените вече били на мястото и задържали д-р Емил Гогов.

Името на доктора гръмна в скандал през месец август, когато по време на концерт на Тони Стораро в заведение в парк „Рила“ край Дупница извади пистолет и го размаха сред 100-ината посетители.
Д-р Емил Гогов сега за втори път е подведен под отговорност по УБДХ /Указа за борба с дребното хулиганство/. Дежурният съдия от Дупнишки районен съд Иван Димитров взел под внимание, че д-р Емил Гогов веднъж е осъждан с 200 лв. глоба па УБДХ на 15 август тази година, и счел, че наложеното административно наказание глоба не е превъзпитало доктора, и върнал делото за доразглеждане от прокуратурата. Деянието, извършено в ресторант „Старата върба“, е тежко и докторът трябва да понесе по-тежко наказание, е мотивът на съдията.

В съдебната зала д-р Емил Гогов заявил, че се грижи за болните си майка и сестра и това го довело до нестабилност и в поведението му, и до посягане към чашката. Не е имал намерение да убива никого. Ножът бил в джоба на ризата му, тъй като багажникът на лекия му автомобил не може да се отваря и с ножа си помагал при отварянето му.
Д-р Емил Гогов е работил като завеждащ шокова зала в бившата обищнска болница в Бобов дол, работил е като джипи. Последната му месторабота е като лекар в болница „Токуда“ в София, откъдето е уволнен преди няколко месеца.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене