Без категория

Преглед на местния печат

104203-pechat-vestnici„Вяра“

10 по Рихтер в ОбС-Дупница: Изхвърлиха Стоян Шушков от ДСБ, играл в отбора на Костадин Костадинов и ББЦ

„Ръководството на ПП ДСБ снема политическото си доверие от председателя в оставка на ДСБ-Дупница Стоян Шушков. Действията и постъпките му до момента са продиктувани единствено и само от неговия личен интерес. Това подронва престижа на партията и влошава отношенията с коалиционните ни партньори.

 

Ходжата Алейдин Тахиров удари 68 бона печалба от лотарията, главното мюфтийство: Не сме чували за него

Алейдин Тахиров, който твърди, че е най-младият ходжа у нас и обикаля Югозапада, за да разваля магии и да бае на хората, ударил 68 бона от лотарията. Алейдин цапна печалба от над 68 000 лева от лотарията „Еврошанс“. Помакът твърди, че свише му се дава да надникне в бъдещето и може да познае комбинациите, в която игра си поиска.

 

Отрязаха тока на Гиздова махала в Дупница: Пиарът на ЧЕЗ Мария Дойчинова: Там всички крадат, нямаме нито един абонат

ЧЕЗ влезе с жандармерия и полиция в ромската Гиздова махала в Дупница и отряза тока на незаконно присъединили се към електроразпределителната мрежа. Цялата махала настръхна вчера, след като към 8 часа се появиха полицаи, жандармеристи и служители от електроразпределителното дружество. Сред служителите на ЧЕЗ, които правеха проверките, а след това прекъсваха захранването, имаше командировани от други райони.

 

Шаранът в Благоевград няма да поскъпва за Никулден, държи цена 6-6.80 лв. за килограм

Шаранът в Благоевград няма да е по-скъп тази година за Никулден. Цената на рибата е между 6 и 6.80 лв. за килограм. Скумрията, хубавата риба от Норвегия, върви между 6.00 и 6.50 лв., тилапията е 12 лв./кг, а хекът е от 5.80 до 6.50 лв.

 

Психотерор: Бившият ревизор Иван Христов заплаши кмета на Граница Лъчезар Гергов: Знам къде учи синът ти, ще го ликвидирам 

75-годишният пенсионер Иван Христов преследва със заплахи и психотерор кмета на кюстендилското село Граница Лъчезар Гергов. Пенсионерът не се посвени да заплашва и децата на селския първенец. Управникът, който е председател на Сдружението на кметовете и отличен състезател по снукър, вдигна ръце от бившия ревизор в Окръжния комитет Иван Христов и жалбите му. Капката преляла обаче, когато конфликтният му съселянин се нахвърли срещу децата му.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене