Брутално насилие в Югозапада! Дете засне клип как баща му пребива майка му, бабата го качи във Фейсбук /ВИДЕО/

Брутално насилие в Бобов дол! Дете засне клип как баща му пребива майка му, бабата го качи във Фейсбук

Спаска Цветкова качи клипа, за да спаси дъщеря си и внучката си, търсейки помощ и подкрепа

Спаска Цветкова качи клипа, за да спаси дъщеря си и внучката си, търсейки помощ и подкрепа

Насилникът се издирва! Кадрите не са за хора със слаби нерви, наричаме случилото се опит за убийство, показан пред хиляди потребители на социалната мрежа. Обществото трябва да реагира днес, защото утре може да се късно за жертвата на насилие.

Потресаващ клип, засне момиченце от Бобовдол. Клипът съдържа брутални кадри на побой, от които се вижда как бащата на детото пребива зверски съпругата си. Видеото не е за хора със слаби нерви. Жената е удряна с като боксова круша в стената, пред очите на момиченцето. Вижда се как извергът държи за косата и удря  по главата,  с канонада от песници, пищящата жена, от чийто викове можеш да настръхнеш. Детето, снимало през цялото време, потърсило помощ, изпращайки клипа на баба си, Спаска Цветкова.

Ужасената Цветкова качила клипа в групата „Забелязано в Бобовдол“, търсейки подкрепа и с цел да се даде гласност, за да не бъде потулен случаят. Насилникът е избягал и до момента няма информация къде е той. Видеото предизвика стотици коментари.

Сред тях има и такива, които осъждат Цветкова, че е качила бруталния клип във Фейсбук, за да излага семейството на дъщеря си. Други са втрещени от видяното и апелират органите на реда да вземат спешни мерки срещу побойника, докато не е станало късно. Най-страшното е, че действието се развива пред очите на детето и със сигурност ще нанесе страшна травма върху психиката му. Ето част от коментарите под видеото:
Весела Кръстева
Кой снима клипа???
Домашното насилие остава отпечатък в съзнанието и в здравето на децата за цял живот. Ще бъдат сезирани компетентните институции!

Весела Кръстева снима Габи

Albena Cani
Добре бе що го качвате в фб то това не е за първи път и бобовдолци го знаете, но само ги излагате публично
1 дни

Кой снима? По дяволите, вместо да прави клип, да спре това животно.

Човека дето снима защо не предприеме други мерки вместо да го качва в фейсбук с мисъл за цирк и забавление ли го прави или за помощ не мога да разбера??!!

Това истина ли е

На дъщеря ми съпруга Найден Найденов

Спаске, спаси дъщеря си от този мъж-изрод! Кучето се уплаши и избяга!

Ужас тия гущерите нямат страх от нищо техен роднина обезобрази Бени сега и жена си пак са рода

Боже мой… Съд, потърсете адекватни мерки, осъдете го това нищожество…
о
Петя Шаримирадж
Ми, вместо във фейса, пратете клипа на горещата линия за домашно насилие! Това е живо издевателство!

Не си намерил църква на която да се кръстиш. МОЛЯ да се вземат в ръце незабавно органите на реда. Как може това да е мъж и така да бие Жената. Не е е мъж, а един долен комплексар, още по-лошо е пред детето, защото това ще и остане за цял живот. Изрод долен мръсен. Дано те вкарат в затвора“, пишат част от потребителите на социалната мрежа.

Няма да публикуваме въпросния клип, който съдържа брутални кадри на насилие, но смятаме, че видяното е повече от ужасяващо и насилникът трябва да бъде осъден за опит за убийство. Органите на реда са задължени да вземат адекватни мерки и изправят изверга пред съда, за да понесе отговорността си. Жените трябва да въстанат в знак на солидарност, ако побойникът не влезе там, където му е мястото.

Трябва спешна реакция днес, защото утре може да е късно за жертвата на насилие. И този път обществото, което стана свидетел на това престъпление, ще трябва да носи бремето на гузната си съвест, че не сме действали както трябва срещу подобен акт. Очакваме реакция на полицията в Бобовдол. Случаят е емблематичен за онова, което преживяват стотици жени, жертва на насилие, и които се чувстват незащитени и сами…

struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене