Акция антидрога в Пиринско!

През вчерашния ден, от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград е проведена специализирана полицейска операция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества.

В хода на извършена проверка на жилище в с. Илинденци, общ. Струмяни, обитавано от 21-годишен мъж от селото, от органите на реда са намерени и иззети две найлонови пликчета, съдържащи общо около 9,55 грама канабис и пушка, за която не са предоставени необходимите документи за притежание и съхранение. Обитателят на дома е задържан със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Със заповед за задържане до 24 часа, от полицейски служители на РУ-Петрич е задържан 28-годишен мъж от с. Самуилово. При извършената му проверка, у него е открита около 1,3 грама суха тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. Уведомена е компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство.

От криминалисти при 01 РУ-Благоевград е проверено жилище в гр. Благоевград, обитавано от 29-годишен благоевградчанин. Намерена е около 0,45 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. Мъжът е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Уведомена е РП-Благоевград.

Полицейски служители на РУ-Банско са извършили проверека на квартира в гр. Банско, ползвана от 22-годишен мъж от гр. Нова Загора. Намерени и иззети са около 253 грама канабис и около 5,94 грама амфетамин. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа и е образувано досъдебно производство.
Работата продължава

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене