Многострадалната Алекс от Благоеврад между пишман борчове и мезонет за половин милион лева?!

Инфлуенсърката и попелярна дама от Горна Джумая Александра Богданска наскоро гостува в популярен подкаст с водещ Александър Кадиев, където разкрива любопитни неща за живота си.

Оказва се, че пътят на кариерата ѝ като модел е преминал през трудности. Мениджърката й я осъдила за неизплатен процент от ангажиментите ѝ и това се оказва сериозен проблем. „Търси ме съдия-изпълнител на входа. Тя ми каза, че моята агентка ме съди за това, че съм участвала в ревюта и фотосесии, без да съм дала процент на мениджърката ми. По договор тя е държала правата ми за цял свят в продължение на 6 години. Всичко това е плод на моята наивност…“, разказва за неприятната случка известната благоевградчанка.  „ Тези 5000 евро, които бях събрала от 3 месеца труд в Кипър, вместо да отидат за моята мечта да си направя импланти, отидоха в агенцията!

Работела е в кипърски бар, за да спечели пари за по-пищно деколте. Тя споделя, че решила да си уголеми гърдите, защото получава доста откази от различни брандове да се снима за тях. В крайна сметка успяла да събере сумата. „Пестях от храна, нищо не си купувах, само за да събера 5000 евро. Това ми беше целта“ казва Богданска.

Моделката се похвали с мезонет за половин милион лева, влагайки още близо 300 000 за луксозно обзавеждане. Споделя самата тя в своя влог, разказвайки пред своите последователи за премеждията, вълненията и резултатите.

Многострадалната Александра Богданска показа и новото си гадже

Алекс Богданска, която наскоро рева в ефир и обяви колко е разбита след развода с любимия си Даниел Петканов, днес вече има нов мъж. При това самата тя обяви връзката си като се похвали със снимчици в нета. Новото й гадже е и явно същия като нея – пада си по показността и лукса. Първите снимки на двамата са именно от все луксозни събития, места, коли – което потвърждава тези съмнения. А и знаем, че именно за това се раздели с Дани – драпаше за пиар и слава.  Съветват я поне да не се фука публично и да не развява любовниците си пред очите на сина й, който не е неграмотен и отлично може да борави с компютър и интернет.

„Не се начекна. С тоя, с оня, но иначе скубеш коси и ревеш за изгубената ти любов. Да ти имам и представите за любов, и чудото… жива да я оплачеш!“ хранят я в нета.

Отчаяна и жалка! Александра Богданска искала да влезе в „Ергенът 3“, за да докопа парите на Сашо. На манекенката й писна да работи толкова много. Алекс вече се опари с мъж без пари. Бившият й съпруг Даниел Петканов получаваше по-малко и от нея, което стана причина да я напусне, понеже тя го комплексирала.

Инфлуенсърката се зарекла повече да не обръща внимание на бедняци като журналиста и да търси само мъже, които са значително по-богати от нея и нямат комплекси за пари. Затова Богданска имала намерение да се пробва в третото издание  на „Ергенът” у нас. Освен че може  да свали съименника си, това ще й донесе и още повече последователи в социалните мрежи, което ще увеличи двойно доходите й като инфлуенсър.

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене