Новини от „Филаделфия Флайърс“

Остават няколко дни до крайния срок за търговия на НХЛ през 2024 г. (8 Март). Ето някои от най-добрите защитници, които могат да бъдат търгувани през следващите девет дни.

Ноа Ханифин от „Калгари Флеймс“, който очаква статут на неограничен свободен агент, е играчът на пазара, който може би може да окаже най-голямо влияние. Съобщава се, че“ пламъците „имат осемгодишен договор на масата, който Ханифин трябва да подпише за няколко седмици, ако не и месеци, но към днешна дата той няма такъв, оставяйки много реална възможност Калгари да го предаде преди крайния срок. Разходите за придобиване на Ханифин трябва да бъдат значителни и вероятно по-високи, ако идват с удължаване на договора, но екипите, които проявяват най-голям интерес и нужди, може да нямат точно това, което „пламъците“ се надяват да получат в търговията, като избори за първи кръг.

„Филаделфия Флайърс“ са в затруднение: те трябва да търсят най-добрата стойност за ключовия играч Шон Уокър, докато преследват плейофите. Уокър играе почти 20 минути на игра. Отборът ще се възползва от присъствието му, когато се опита да направи плейофите. Това също им дава повече време да се опитат да го подпишат отново. Ако успеят да го направят преди 8 март, той напълно ще изчезне от форума.

Иля Любушкин от“ Анахайм Дакс “ е друг защитник. 29-годишният очаква трансфер и се очаква „Дакс“ да го продават силно. Играта на Любушкин няма блясък или обрат, но трябва да се хареса на отбори, които искат предвидима дълбочина на атака. Той ще блокира ударите. Той ще бъде надежден. Това трябва да е достатъчно, за да предизвика интерес от няколко отбора.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене