Хороскоп за 4 декември

зодии

ОВЕН
Добре сте свършили работата си в областта на финансите и днес Овните са готови за нови активни и целенасочени действия в службата. Вътрешната хармония и точната интуиция в момента ще ви помогнат да проявите необходимата гъвкавост и да моделирате с успех бъдещите събития според желанията си.

ТЕЛЕЦ
В четвъртък ви очаква важна промяна, свързана с личната ви стабилизация. Проявете комбинативния си ум за пълна реализация. Това за мнозина е особено важна среща с приятел или близък човек, който ще ви предложи ангажимент с добра печалба. Четвъртък е успешен и за онези, които ще пътуват с търговска цел.

БЛИЗНАЦИ
Близнаците са завладени днес от мрачно настроение и скептицизъм. Не сте сигурни с какво да се захванете. Четвъртък обаче ще ви изненада приятно, очакват ви събития, свързани с успешни делови срещи или бизнес ангажименти с много добра финансова реализация в бъдеще. Не се конфронтирайте с колеги.

РАК
Днес за родените под Рак ще се появят нови възможности за парични придобивки, свързани с работното място. В четвъртък ще ви занимава именно финансова реализация и опитът да осъществите печалба в съвместна дейност с приятели. Ще имате успех, но той надали ще отговаря на първоначалните ви очаквания.

ЛЪВ
Лъвовете ще имат добър шанс за делова реализация в четвъртък. Умеете да преценявате точно ситуацията и да следвате гъвкаво хода на събитията, това е ключът към вашия успех днес. Неочаквана помощ от страничен човек или стечение на обстоятелствата ще ви донесат предимство по изненадващ начин.

ДЕВА
Ярко изразено е нежеланието ви за работа днес, което говори за преумора и неудовлетвореност. Надделява скептицизмът и недоверието към всичко около вас. Не се заблуждавайте, че ще постигнете желанията си с помощта на хитрост. Ако не насилвате шанса си, той ще даде внезапен и неочакван тласък на делата ви.

ВЕЗНИ
Днес сте подвластни на противоречиви и почти несъвместими емоции. Силният ви стремеж за независимост граничи с ексцентричност, но и с пълен безпорядък. Всичко това ще доведе мнозина до нежелание за активност и твърде висока емоционална превъзбуда. Внимавайте да не навредите на отношенията си с близките.

СКОРПИОН
В четвъртък Скорпионите ще са доста ограничени в действията си. Не предприемайте необмислени и рисковани стъпки, особено в службата, където е възможно да възникне неприятна ситуация. Ако отминете без внимание многобройните провокации, ще имате известен успех в обществените контакти.

СТРЕЛЕЦ
Днес ще получите противоречиви информации, свързани с промени в службата, което ще предизвика безпокойството и бдителността ви. Не трябва да рискувате с цел да предизвикате късмета си. Бъдете изпълнителни и толерантни и е възможно да се измъкнете невредими от неприятна и конфликтна ситуация.
КОЗИРОГ
Четвъртък е успешен за Козирозите и предоставя широк диапазон за изява на възможностите им. Разчитате изключително на собствените си умения и вероятно ще бъдете приятно изненадани от внезапен късмет, който подрежда успеха ви. Някои ще се захванат с поизоставена трудна задача, която днес ще разрешат блестящо.

ВОДОЛЕЙ
Малко сте уморени днес и ще опитате да съхраните силите си. Няма да успеете с това си намерение, защото ще се окаже, че няма кой да свърши работата ви. Така че се мобилизирайте и атакувайте позициите си. Не се огорчавайте, ще ви тонизира и активизира едно радостно известие, което се отнася лично до вас.

РИБИ
Рибите са с повишена нервна възбуда и макар да изглеждат активни, по-скоро действат припряно и пренебрегват логиката. Мнозина са под влиянието на невярно предложение за бързи финансови придобивки, за чиято реализация са склонни да пренебрегнат напълно дребни на пръв поглед, но твърде важни изисквания.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене