Димитър Бербатов започна предизборната си обиколка в Пиринско

Благоевградчанинът Димитър Бербатов започна предизборната си обиколка в Пиринско. Футболната звезда, кандидат-президент на БФС, се срещна с представители на повече от 30 спортни клуба. Домакинини бяха общинарите в Гоце Делчев, които отвориха зала „Неврокоп Арена“ за почитателите на Бербатов. Тиой избра Гоце Делчев, тъй като именно от там го издигнаха за кандидатпрезидетска надпревара.

В града дойдоха футболни и спортни деятели от Хаджидимово, Сатовча, Банско, Разлог и други населени места в областта. „Благодарим им за интереса, към идеите за по-доброто бъдеще на българския футбол“, написаха от щаба на бившия нападател.

Преди изборния конгрес на БФС на 15 март кандидатът за президент Димитър Бербатов и неговият екип обикалят страната за трети път, за да покажат уважение към хората, които изграждат българския футбол, да обсъдят отново най-големите проблеми и предизвикателства за футболните клубове и да представят предложенията си за решения заедно с ключови точки от стратегията за промяна и развитие на българския футбол. Предстоят срещи в Петрич, Сандански и Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене