Шести ден без Ивана!

17-годишната Ивана Георгиева  от Дупница шести ден е в неизвестност. От  отдел „Киберпрестъпност“ са   успели да разберат  как е сменена профилната снимка на момичето в социалните мрежи, но  за това ще съобщим по-късно, за да не попречим на разследването.

Към тази сутрин следа от Ивана все още няма. Акцията на полицията продължава. В издирването първи се включиха горските служители от Дупница. Мистерията около изчезването на момичето се заплита, интересни детайли изплуват в хода на разследването. В неделя е бил проверен и сигнал за местонаходжението на  Ивана  в благоевградския квартал „Грамада“, но сигналът се оказал фалшив.

С часове три екипа полицаи .разпитвали живущите на посочената в сигнала улица дали не са виждали Ивана.  В хода на разследването се проверяват всякакви версии. Провеждат се разговори със семейството, родителите на момичето закъснели с подаването на сигнала за изчезването и, което затрудни работата по издирването и. Налага се основна работна версия, че Ивана се крие и  че не е сама . Претърсен е  голям периметър ,но  засега от нея няма следа.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене