Възстановиха традиционната ловно-рибарската вечеринка в Гоце Делчев

След три-годишно прекъсване, Ловно-рибарското сдружение „Сокол“ в Гоце Делчев възстановиха ежегодните вечеринки по повод закриване на ловния сезон….

Да споделят празничната вечеринка на гоцеделчевското ЛРС(ДРУЖЕНИЕ) „Сокол“ бяха и: народният представител Богдан Боцев, представители на общинските управи на общините Гоце Делчев, Сатовча, Гърмен и Хджидимово, директори и отговорници по лова на горски стопанства, представители на ловните сдружения на Разлог, Петрич, Сандански и Якоруда, ловните сдружениея от съседбите гръцки общини, Драма, Като Неврокопи и Просочани с кото неврокопските ловци и риболовци реализираха проект за опазване на дивеча в крайграничните райони на двете страни. Специално за вечеринката, тук бе и главният секретар на Националното Сдружение на Ловците и риболовците в България, Даниел Тошков. И този път, ловно-рибарската вечеринка бе наситена с много музика, танци и забавни игри. Разиграна бе томбола с големи и примамливи награди…., С тайно гласуване, Виктор Джойкев от дружинка Илинден, бе определен за мистър „Лов“ на сезона…. Запринка Шушутева, съвсем заслужено бе определена за „Мисис вечеринка“.

Оркестър „Уникат“ с обичаните и популярни солисти: Ирина Паскалева, Боряна Карпузова, Крисия Димитрова, Николай Ковачев и Георги Жбантов поддържаха високото настроение на вечеринката а кръшните танци и хора завършиха снощи в малките часове на днешния ден.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене