ВАЖНО! До всички живеещи в Югозападна България!

.

17-годишната Ивана Георгиева от Дупница е в неизвестност от вчера, обяви извънредно кметът Първан Дангов. Момичето е родено през 2006 г.

По време на своя отчет за 100 години от управлението си, той получи обаждане от местната полиция с призив граждани да се включат в търсенето на тийнейджърката.

Тя е със слабо телосложение, много късо подстриган и е облечена с бледо розово шушляково яке, черни дънки и бели маратонки

„Имаме нужда от доброволци, които да съдействат на полицейските органи за издирването на ученичка, която е в неизвестност от вчера. Полицаите ще имат нужда от хора, които да помогнат в претърсването на гориста местност, където има подозрения, че момичето може да бъде намерено. Призовавам жителите на Община Дупница и съседните населени места. Нека да бъдат екипирани и с подходящи обувки и фенери, а след това да се представят в Районното управление, че искат да помогнат“, каза кметът Първан Дангов.

Всеки, който има някаква информация може да се свърже с полицията на телефон 5 77 11 и 5 77 12 с код за Дупница 0701, или на 112.

Издирват 17-годишна ученичка от Дупница - Lupa BG

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене