Вихрен – Сандански с нови две попълнения на прага на официалните мачове

Отборът на „Вихрен“ (Сандански) привлече още двама нови футболисти в навечерието на старта на пролетния дял на Югозападната Трета лига. В тима ще играе Павел Тодоров, който за последно бе играч на „Чавдар“ (Етрополе). Футболистът е роден на 19 октомври 2000 година и играе като централен защитник. Той дори вече взе участие в последната контрола на санданчани срещу „Пирин“ (Гоце Делчев) в събота, загубена с 2:3.

В кариерата си защитникът е играл за „Левски“ (Чепинци), „Костинброд“, „Оборище“ (Панагюрище) и „Чавдар“ (Етрополе). „Вихрен“ привлече в състава си Слави Косов. Той е роден на 7 февруари 2000 година и също е централен бранител. Косов пристига в нашия отбор, след като за последно бе част от „Струмска слава“ (Радомир). Той е юноша на „Септември“ София.

Първият мач на тима от Сандански ще се играе на терена в село Микрево. Двубоят срещу „Септември II“ (София) е на 17 февруари (събота) от 14:00 часа и с него футболистите на старши треньора Наджи Шенсой подновяват шампионатните двубои. Завръщането на отбора у дома ще бъде при следващото домакинство в първенството – срещу „Миньор“ (Перник), което по програма е на 2 март (събота) от 15:00 часа.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене