Ранени Ангели: Да върнем 40-годишната Ева от Благоевград за Коледа у дома, да сбъднем мечтата на две малки момченца да прегърнат майка си във вълшебната нощ!

_thumb (1)ВиК Благоевград се включва в кампанията в помощ на семейството на 40 -годишната учителка Евелина Георгиева, която от месеци се бори с Неходжкинов синдром и всеки ден гасне в болница

Преди по малко от месец Struma.com започна кампания в помощ на 40-годишната Евелина Георгиева, учителка от Благоевград и майка на две прекрасни момченца. Жената е в реанимацията на болница „Токуда“ и всеки ден за нея е животозастрашаващ, тъй като се бори с Неходжкинов синдром. Туморът е заел голяма част от мозъка на младата жена и за да се лекува семейството и плаща ежедневно 200 лева, скъпо е и лекарството, което влияе директно на тумора й. Семейството й продаде коли и имоти, за да я лекува, но парите свършват.

Преди дни Ева отвори очички в реанимация на болница „Токуда“, когато види любимия си съпруг Тони, сърцето и започва да бие. Тя все още не може да говори, но близките й виждат на апарата, как сърчицето й започва да тупти от вълнение. За Ева има надежда, тя е едва на 40 години, а децата й, едното е на 4, а другото на 8. не допускат, че могат да загубят мама. Съпругът й Тони окъпа пътя към София в сълзи. Всеки ден той чака добри новини за любимата си.

Въпросът на 4-годишния му син всеки ден на входа на детската градина е: „Тате ще ходиш ли до София.?. Драмата у семейството на Ева е страшна, животът и зависи от няколко хиляди лева необходими за скъпоструващите лекарства. От началото на кампанията до момента по сметката на съпруга й Тони постъпват пари от близо и далече, гастарбайтери от Германия, Испания, Италия, много роднини, жители на Пиринско и страната се включиха в кампанията в помощ на Ева. Поклон пред вас, мили хора!. Благодарим ви за добрината и вярвайте- има възмездие за всяко добро дело. Кампанията ни продължава. Озаглавихме я „Да върнем Ева у дома за Коледа“, защото истински се надяваме да и дадем сили, да й вдъхнем надежда, че ще посрещне Коледа у дома с любимите си хора.

Трогна ни днес предложението на новия директор на ВиК Благоевград г-жа Росица Димитрова, която обяви, че ВиК ще се включи активно в кампанията в помощ на Ева. В дружеството ще бъдат поставени кутии, в които работещите там да оставят пари, колкото могат. Отделно дружеството ще направи дарение в помощ на Ева. Благодарим от сърце на г-жа Димитрова за проявеното съчувствие. Този жест е сигурно доказателство, че ВиК Благоевград е поверено в ръцете на отговорен и добър Човек.

Уважаеми читатели! Както преди всяка Коледа Struma.com започва ударни кампании в помощ на страдащи и болни хора от Пиринско. В ежегодната ни предколедна кампания „Ранени Ангели“ успяхме да помогнем на десетки, които ни се довериха и чиито съдби разказахме пред вас. Мили хора, едва ли подозирате, колко прекрасен народ сме, колко съпричастни сме към чуждата болка и когато някой има нужда, колко солидарни сме.

В състраданието си вие, нашите читатели сте трогателни. Благодарим ви за това, че отделихте от залъка си, за да помогнете със средства на всички, включени в кампанията ни. Миналата година средствата ви се събираха в полза на нашите 15 ранени ангелчета, които имаха нужда от рехабилитация и заедно с фондация „Профилактика за здраве“ осигурихме част от средствата за рехабилитацията им. Помните ли Стоил от кресненското село Сливница, бащата, който сам отглежда болното си детенце. И на него вие помогнахте да посрещне Коледа. А дома му преди вашата помощ бе тъмен, студен и нямаше пари дори за храна на детенцето.

Спомняте ли си малкото момченце от кв. „Еленово“, на което с вашата помощ купихме количка за придвижване, която го свали от раменете на баща му, така както бе живял 7 години. Ами Лъчко, спомняте ли си? Той искаше обувки и мобилен телефон. Struma.com подари на Лъчко мечтания телефон, но вие осигурихте най-щастливата му Коледа. Платихте тока на семейството, затрупахте Лъчко с дрехи и храна. Дълъг е списъкът на хора, на които вие с вашите добри сърца помогнахте. Наближава Коледа, най-семейният и най-вълнуващият празник в годината. Нека и тази Коледа сътворим заедно с вас поредното Чудо. Да помогнем на Ева.

Сметката за Ева е
IBAN: BG79FINV91501016336671
BIC: FINVBGSF
На името на Антон Димитров Георгиев
(Anton Dimitrov Georgiev)

Няма да спрем да се борим!

Благодарим ви!

Тони, съпруг на Ева: 0882520777

Уважаеми читатели, познавате ли някой, който има нужда от помощ, обадете ни се. Коледа наближава! Нека подадем ръка и заедно да спрем страданието! Пишете ни на Reporter@struma.com!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене