Без категория

Местния печат

печат

В.“Вяра“

Дело на Александър Палчев за 8 млн. дълг в ръцете на съдията, освободил Братя Галеви

Делото за афера от 8 млн. лв. срещу строителния предприемач от групата на Братя Галеви Александър Палчев е в ръцете на прочутия съдия Красимир Бамбов, който подари свободата и изведе от ареста тарторите на организираната престъпна група от Дупница Пламен Галев и Ангел Христов.

Любопитна подробност е, че заседанията магистратът води при закрити врата.

Със 100 лв. вдигат заплатите на лекарите в болницата в Благоевград, с 50 лв. на медицинските сестри

С по 100 лв. за лекарите и с по 50 лв. за медицинските сестри в МБАЛ в Благоевград вдигат заплатите от 1 януари т.г. Това обявиха от болничното заведние в града.

Кметът на благоевградското село Покровник Методи Цонев: Не е нормално в 21-ви век големи улици да стоят неасфалтирани, кал до колене

Усилията на кметове на благоевградски села да получат европейски пари ударили на камък. Въпреки желанието им да подобрят инфраструктурата на селата и подобрят живота на хората, усилията им не се увенчали с успех. 23-07-81-rosen georgiev2 copyНаправили няколко опита, за да може да се намери някаква форма за европейско финансиране. Провели среща с областния управител Муса Палев.

Кюстендилските съветници гласуват 33,5 млн. бюджет за 2014 г., осъвременяват Наредбата за религиозните общности 

Като умело балансиран, реалистичен и оптимистичен определи подготвения от общинската администрация Бюджет 2014 председателят на местния парламент Иван Андонов, който свиква извънредна сесия на 6 февруари за утвърждаване на основната финансова рамка на админстрацията.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене