Танците, песните и музиката отново ще завладеят Гоце Делчев

Красотата на танците отново ще завладее град Гоце Делчев. 15-ият Международен ден на танца ще се проведе тази година на 27 и 28 април /събота и неделя/.

Последният уикенд на април в Гоце Делчев обещава да е много пъстър, атрактивен и игрив. Общината организира за поредна година празнично отбелязване на Международния ден на танца. В Гоце Делчев това събитие вече се превърна в традиция. Всяка година танцови състави от района, страната и чужбина показват своите умения и се веселят заедно в името на танца.

Много атрактивно и цветно е  дефилете на участниците, които минават през центъра на града с музика, песни и танци. Всеки, който има желание и разполага с носия или фланелка с фолклорни мотиви, може да се включи в шареното шествие на танчовите състави. Концертът на всички участващи групи пък привлича вниманието на стотици любители на музиката.  Всеки, който има желание и разполага с носия или фланелка с фолклорни мотиви, може да се включи в атрактивното дефиле на участниците.

Записването на желаещите да участват вече започна. Очаква се стотици самодейци професионални танцьори да покажат таланта си в Гоце Делчев и тази година.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене