Новият областен управител на Кюстендил встъпи в длъжност

„Отговорно приемам поста и гарантирам за приемственост“ каза новият областен управител на Кюстендил Виктор Янев при встъпването си в длъжност днес.

Той прие поста от предшественика си от кабинета на Пламен Орешарски – Иван Каракашки.

„Желая на новия областен управител много здраве, по –малко проблеми и много успехи. В тази връзка му подарявам химикал, с който да подписва важни за областта проекти “, заяви при предаването на поста бившия губернатор на Кюстендилско Иван Каракашки.

От своя страна Виктор Янев благодари за гласуваното му доверие от страна на правителството. „Като човек, който е работил дълго време в администрация съм наясно с отговорността, която поемам. Благодаря на всички колеги за свършената работа до този момент и гарантирам, че това, което е започнато ще продължи да се изпълнява и за напред. Мога да кажа, че на колегите в областна администрация, че ни предстои много работа.“, коментира новият областен управител на Кюстендилско Виктор Янев.

На церемонията присъства и депутатът от ГЕРБ Кирил Калфин.

„Всички знаем, че когато работим в една посока, когато сме обединени, в областта ще има резултати. Виктор Янев е добре познат на всички, тое е бил заместник – кмет в община Кюстендил, председател на общинската структура на ГЕРБ, човек, който е доказал, че е добър администратор и коректен човек, който се грижи за благополучието на нашия регион.

„Кюстендилска област трябва да бъде на нивото на другите региони, като Варна, Бургас, а защо не и София област“, коментира и депутатът от ГЕРБ Кирил Калфин.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене