Бърза реакция! Янко Кочев: Тези, които решиха да ме очернят през майка „са ниска топка“ и ще ги помоля за още малко търпение!

„Чул съм за себе си всичко, дори и коварни лъжи. Ако утре някой ви каже, че аз съм застрелял президента Кенеди, позвънете ми поне да ме питате дали съм бил роден. Темата за майка ми обаче е прекалено чувствителна. По въпроса ще кажа само, че там, където се намира тя, е изцяло нейно решение, за което сме имали сериозни пререкания. Точка. Всичко останало е в главите на хора, чиято цел е единствено и само да бъда очернен и опозорен. Те са ниска топка. Няма да им се получи, но имайте още малко търпение.“

Това направи като коментар заместник-директорът на благоевградската болница господин Янко Кочев в телефонен разговор до Топ Преса. Поводът, както може да се предположи, е коментарът за това, че майка му доктор Донка Кочева е оставена да изживее старините си в старческия дом на град Гоце Делчев. Темата разбуни сериозно духовете в родния им град, коментарите са в посока от „Осанна“ до „Разприн го“. Важното е, че след намесата на Топ Преса доста хора ни писаха и буквално се сетиха за доктор Кочева, дори изразиха готовност да й помогнат при нужда.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене