Нужен ли е дрегер за РЗИ – Благоевград? Кой дава власт на Райна Николова да се опитва да „коли и беси“ в благоевградската болница?

Служителка на здравната каса плаши доктори и колежки с шефа на касата Д-Р Ивайло Димитров, това е приятелят на бившия директор на болницата доктор Огнян Митев. 

Един ден балонът около нередностите в благоевградската болница ще се спука, Топ Преса ви го пише това с години. И това време идва. Редакцията на най – четената и свободна медия в югозападна България ври от сигнали срещу служителката на РЗИ – Благоевград Райна Петрова Николова, която работи като есперт в местната институция и сама се представя за много близка с шефа и д-р Ивайло Димитров.

Въщност проверка на наш репортер установи, че въпросната дама работи като експерт в деловодството на здравната каса Благоевград . Родом е от село Рилци  разведена заради пиянските си изпълнения и зависимостта си към алокохола, което го пише и в документите и за развод.

Източници на Топ Преса свидетелестват, че Райна, всяка вечер пие големи количества алкохол и става агресивна и започва да пише и заплашва нейните колежки като ги заплашва с доктор Димитров,шефа на здравната каса. Ако бъде изпробвана с дрегер на работното място със сигорност ще  се удостовери, че всичко писано в сигналите срещу нея е вярно, пишат н ивъзмутени медици. Пуши през 15 мин пред касата, казват пък нейните колеги. Постоянно следи във фейсбук личния живот на колежките си и след това ги подиграва. До два литра вино е изпивала сама вечер, твърди се още в информацията ни.

Тук е мястото да питаме здравния министър, какво правят подобни идвидиди в системата и кой им дава власт да се опитват да кадруват и управляват благоевградската болница?  В редакцията ни разполагаме с факсимилета от мисинджър и вайбър, как един прост деловодител пише на лукари в болницата да дават болничен на този или онзи, да вършат неща против волята си и дори намеци за документални престъпления. Поради изричното желание на нашите източници за сега няма да публикуваме, тези чатове но при една проверка или разследване ще ги предоставим. Шефът на въпросната дама доктор Ивайло Димитров, беше дълги городи приятел на чашка с починалия директор на благоевградската болница доктор Митев. Това е причината да няма нито една качествена проверка на РЗИ в  лечебното заведение. Топ Преса лансира хипотезата – опитва ли се Димитров чрез зависимата от алкохола своя слугителка да наложи виляние над благоевградската болница? Ако е така то на момента той трябва да бъде уволнен. На вниманието на областната управа…

Очаквайте продължение….

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене