Само в Топ Преса! Неврокопчанката Николина Чакърдъкова и благоевградчанката Ани Салич направиха истински форур от малкия екран ВИДЕО

2

Екип на Нова телевизия гостува в дома на певицата Николина Чакърдъкова в Гоце Делчев. В едно от редките си появявания пред камера, съпругът на певицата разкри, че е срещнал бъдещата си съпруга на морето и веднага се е влюбил, защото тя е била „страхотно гадже”.От своя страна, Николина Чакърдъкова коментира, че е кротка жена, доколкото македонка може да е кротка, но се стреми да следва известната максима на Андрей Ляпчев „Со кротце, со благо и со малко кютек”.

Сватбата на Димитър и Николина

Сватбата на Димитър и Николина

„Много обичах песните на Лили Иванова, израснала съм с тях”, призна Чакърдъкова. Според нея, само фолклор не върви, трябва да се пеят всички хубави песни, независимо дали са народни или авторски.

Нейните приятелки я определят като „македонска буря”, но и състрадателна и много емоционална. Всички са категорични, че въпреки ангажиментите Николина е прекрасна домакиня, съпруга и майка.

Певицата призна пред Ани Салич, че от много работа напоследък се е затворила в себе си и не й остава много време за приятелите си, но обеща да промени нещата.

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО ТУК

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене