Хороскоп за 30 ноември

зодии

ОВЕН
Неделя е из­пъл­нена с въз­мож­нос­ти, но и труд­нос­ти­те не са мал­ко. Пред­раз­по­ло­же­ни сте към до­пус­ка­не на греш­ки, свър­за­ни с па­ри и ва­ши­те лич­ни ан­га­жи­мен­ти, на­ло­жи­тел­но е да бъ­де­те пред­паз­ли­ви. Ор­га­ни­зи­ран и пло­дот­во­рен ще бъ­де ра­бот­ни­ят ви ден, не­о­б­хо­ди­мо е оба­че ста­ра­ние и пъл­на ос­ве­до­ме­ност за за­дъл­же­нията ви.

ТЕЛЕЦ
Ус­ло­ви­я­та, в ко­и­то днес ще дейс­т­ва­те, не са мно­го доб­ри. По­ве­че­то от Те­лец ще бъ­дат при­тес­не­ни и ще се чув­с­т­ват ка­то с “вър­за­ни ръ­це”. От дру­га стра­на, са­ми­те вие се са­мо­зат­ва­ря­те. Ня­кои от вас са оби­де­ни от ко­ле­ги, при­я­те­ли и са го­то­ви да се раз­де­лят с те­зи хо­ра, но по­мис­ле­те то­ва ли е пра­вил­но­то ре­ше­ние.

БЛИЗНАЦИ
Неделя е ус­пе­шен ден и мно­го от вас ще ос­та­нат учу­де­ни от без­п­ре­пят­с­т­ве­но­то раз­ви­тие на де­ла­та им. Ме­та­мор­фо­зи в лю­бов­ни­те от­но­ше­ния ще по­ро­дят у вас нап­ре­же­ние и без­по­койс­т­во. За Близ­на­ци не лип­с­ва фи­нан­сов шанс. От днес на­рас­т­ва ав­то­ри­те­тът ви, ще се рад­ва­те на­ у­ва­же­ние и приз­на­ние от дру­ги­те.

РАК
Важ­на стъп­ка са го­то­ви да нап­ра­вят мно­зи­на от Рак, ко­я­то се от­на­ся до ва­ша­та тру­до­ва ак­тив­ност или е свър­за­на със за­поч­ва­не на ра­бо­та от без­ра­бот­ни­те. На­ме­ре­ни­е­то ви е доб­ро и ще го осъ­щес­т­ви­те ус­пеш­но. В об­щу­ва­не­то с окол­ни­те сте пред­раз­по­ло­же­ни да до­пус­ка­те греш­ки, из­с­луш­вай­те вни­ма­тел­но въп­ро­си­те им.

ЛЪВ
За по-го­ля­ма­та част от представителите на Лъв в неделя е на­ли­це за­гу­ба на де­ло­ви ин­те­рес, по­ра­ди то­ва че от­да­ват го­ля­мо зна­че­ние на емо­ци­о­нал­ния си жи­вот. Де­нят е под­хо­дящ за при­я­тел­с­ки ком­па­нии, сре­ща с лю­би­мия чо­век. По­ве­че­то от вас са ро­ман­тич­но нас­т­ро­е­ни, ни­що чуд­но днес да срещнете човека на живота си.

ДЕВА
Днес мно­го от Де­ва ще бъ­дат въз­п­ре­пят­с­т­ва­ни в де­ла­та си и ще им бъ­де поч­ти не­въз­мож­но да дейс­т­ват по пред­с­то­я­щи за­да­чи, за­що­то тряб­ва да се ан­га­жи­рат с не­до­вър­ше­на ра­бо­та. Въз­дър­жай­те се от им­пул­сив­ни дейс­т­вия, не­вол­ни из­каз­ва­ния. В неделя ми­съл­та ви е на­со­че­на към пос­ти­га­не на син­х­рон в ин­тим­ния жи­вот.

ВЕЗНИ
Мно­го те­жък ден ще ви се сто­ри неделя. В де­ла­та си ще пос­тиг­не­те ус­пех, но по вся­ка ве­ро­я­т­ност ще бъ­де­те пре­то­ва­ре­ни със за­дъл­же­ния и де­нят ви ли­ша­ва от сво­бод­но вре­ме. Бъ­де­те по-за­дъл­бо­че­ни в ра­бо­та­та си. Очак­вай­те го­лям про­вал, ако се за­е­ме­те се­га с фи­нан­со­ви опе­ра­ции. Мно­зи­на от вас ще се чув­с­т­ват емо­ци­о­нал­но из­чер­па­ни.

СКОРПИОН
Днес по­зи­тив­на­та тен­ден­ция при Скор­пи­о­ни­те е мно­го сил­на. Дейс­т­ва­те ак­тив­но по де­ло­ви въп­ро­си и ва­ши­те кон­так­ти се­га се ха­рак­те­ри­зи­рат с пъл­но съг­ла­сие и нав­ре­мен­ни дейс­т­вия. Днес пъ­ту­ва­щи­те от вас ще бъ­дат на­пъл­но удов­лет­во­ре­ни от ре­зул­та­ти­те, ко­и­то ще по­лу­чат за раз­ви­ти­е­то на тър­гов­с­ка­та си дей­ност.

СТРЕЛЕЦ
Неп­ри­я­тен ден е неделя за Стрел­ци­те. Осо­бе­но вни­ма­тел­ни тряб­ва да бъ­де­те в делата си си. Неприятностите на ра­бот­но­то ви мяс­то мо­гат да бъ­дат от вся­ка­къв ха­рак­тер. Кон­ф­рон­та­ци­я­та мо­же да пре­диз­ви­ка не­о­чак­ва­на раз­в­ръз­ка. Днес за Стрел­ци се от­к­ри­ват въз­мож­нос­ти за удов­лет­во­ря­ва­не на емо­ци­о­нал­ни­те пот­реб­нос­ти.

КОЗИРОГ
Спо­ко­ен е неделя и пре­дос­та­вя доб­ра въз­мож­ност за ре­а­ли­за­ция. В поч­ти всич­ки об­лас­ти на чо­веш­ка­та дей­ност днес ви вър­ви, но ня­кои от вас съв­сем съз­на­тел­но ще се от­ка­жат от ак­тив­ност и ще се са­мо­зат­во­рят. Де­нят е до­бър за сдел­ки. Ня­кои от вас са пос­тъ­пи­ли не съв­сем так­тич­но в лю­бов­ни­те си от­но­ше­ния.

ВОДОЛЕЙ
Ва­ши­ят ден е сил­но по­зи­ти­вен от глед­на точ­ка ма­те­ри­а­л­ни де­ла. С по-го­ля­мо вни­ма­ние тряб­ва да се от­не­се­те към ан­га­жи­мен­тите си. Днес об­с­та­нов­ка­та в работата ви е дос­та нап­рег­на­та и то­ва мо­же да съз­да­де ус­ло­вия за не­ос­но­ва­тел­ни об­ви­не­ния или на­пад­ки сре­щу вас. Доб­ра раз­в­ръз­ка ще имате в лю­бов­ни­те кон­так­ти.

РИБИ
В неделя ще се за­е­ме­те с кон­к­рет­ни дейс­т­вия за осъ­щес­т­вя­ва­не на своя идея, ка­то де­нят ще ви зас­та­ви да взе­ме­те важ­но ре­ше­ние. Дейс­т­вай­те с уве­ли­че­но вни­ма­ние. При ня­кои от вас се за­бе­ляз­ват про­фе­си­о­нал­ни проб­ле­ми, но те ще от­пад­нат днес. Въз­мож­но е пре­къс­ва­не на връз­ка, но по­мис­ле­те да­ли не пра­ви­те греш­ка.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене