Страховито предсказание на Ванга за 2024 г. се сбъдна

Едно от предсказанията на Баба Ванга за 2024 г. изглежда вече се е сбъднало в Обединеното кралство само дни след Новата година.

Според Mirror, българската пророчица е предсказала, че през тази година светът ще се сблъска с няколко ужасяващи метеорологични явления, които вероятно ще предизвикат хаос. В понеделник британците се събудиха не просто с огромни преспи сняг, но и с рядкото метеорологично явление леден дъжд, която удари североизточната част на Англия.

Миналата седмица бурята Ханк доведе до опустошителни наводнения, а хиляди бяха евакуирани от домовете си, тъй като реките в цялата страна преляха от коритата си.

Mirror твърди, че Баба Ванга споменава за такива събития, в допълнение към други явления около изменението на климата, включително земетресения и цунами. Тази година Япония беше опустошена от няколко земетресения, като най-силното беше с магнитуд 7,6 по Рихтер.

Леденият дъжд в Обединеното кралство е рядко срещан и представлява опасност за хората. „Това може да доведе до поразителни ефекти, тъй като дъждовната капка се разпръсква за миг по повърхността, преди да замръзне, обвивайки повърхността в слой прозрачен лед. Теглото на леда понякога може да бъде достатъчно голямо, за да събори дървета и електропроводи, а когато падне на земята на практика превръща пътищата и пътеките в ледена пързалка“, предупредиха синоптиците.Телеграф

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене