Местния печат

печат

Вестник „Вяра”

Строителният бос Николай Галчев от Благоевград се изгаври с работниците си в Перник, не им плати, разпореди по бригадира Ангелов: Работите в събота и неделя, иначе няма да видите стотинка повече

Строителният бос от Благоевград Николай Галчев се гаври с работниците си в Перник. Вместо чаканите заплати вчера те получиха заповед отгоре от бригадира си Стефан Ангелов. На хората беше наредено, че са на работа в събота и неделя и евентуално пари ще има в понеделник. Ако не дойдат на обекта през уикенда, няма да видят стотинка. За това свидетелстваха самите работници, които осъществяват реконструкцията на централна градска част.

 

Симеон Сакскобургготски губи имоти за 20 млн. лв., печели 5 млн. лв. от добив на дървесина в Рила

Над 5 млн. лв. е спечелил бившият български министър-председател (2001-2005) Симеон Сакскобургготски от т.нар. царски имоти, които ползва в последните 14 години, но вече губи един след друг в съдебна битка с държавата. Огромните разходи по делата, в които са ангажирани поне 10 адвокати.

 

Задочникът от ЮЗУ и специалист по подземно строителство Костадин Костадинов прегази с подземни комбинации отличника на МА д-р Матей Попниколов и с гласовете на БСП, ЛИДЕР и ОДБ стана шеф на ОбС в Дупница

Готвачът на Братя Галеви – Били Пържолата му отнесе три рози, съветници от ГЕРБ викнаха: Горчиво500 000 лв. заем тегли общината, за да изплаща глоба по нагласен конкурс за 3.5 млн. за приближения до Братя Галеви – Александър Палчев .

Уредничката в РИМ-Благоевград Снежана Захариева празнува 60-годишнина, затрупаха я с цветя и подаръци

Дългогодишната служителка в музея събра колегите си на тържество в музея. Общата маса беше отрупана с вкусни мезета и питиета. Първи тост за рожденичката вдигна директорката на музея Христина Цонева. Тя подари на рожденичката огромен подарък – отоплителен електроуред, не липсваха цветя и още много други подаръци.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене