Напрежението расте! Муса Палев става коалиционен партньор на ГЕРБ, ще крепи правителството, то да крепи него! Ще настръхнат ли избирателите му, с които парадира!

муса палевПодозренията на вестник „Дневник“ се сбъдват. Изгоненият днес от парламентарната група на партия ДПС – Муса Палев става коалиционен партньор на правителството на Бойко Борисов и партия ГЕРБ. Информацията ни е сигурна и е от близки хора на бившия областен управител. За да покаже на своите вече опоненти от ДПС, че няма да склони глава в полза на бившия кмет на Гърмен – Ахмед Башев, Палев заявил, че ще подкрепя кабинета Борисов от депутатското си кресло на независим депутат.

По този начин си осигурявал силен политически гръб /чадър/, който да го спаси от евентуални атаки от хората, които предаде. Това обаче здраво ще рефлектира по имиджа на Палев и неговите хора, защото много трудно може да бъде обяснено на неговите избиратели, че е нужно в такъв в момент да подлепя ГЕРБ, за да се спаси. Обективно погледнато нещата при една такава ситуация означава, че всички, които пуснаха гласа си за Палев и ДПС, всъщност са гласували за ГЕРБ. А както знаем от време оно – електората на партия като ДПС е доста чувствителен и реагира остро на такива предателства.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене