Хороскоп за 31 декември

Овен

Планетата на любовта ви насърчава да презаредите емоционалните си батерии. Запазете енергията си, като оставите другите да поемат инициативата. Обмисляте ли да изготвите стратегическа сила, за да прокарате професионалния си живот напред през 2024 г.? Бутилирайте тази енергия, като направите списък с това, което искате да постигнете през новата година.

Телец

Съсредоточете се върху опростяването на рутината си. Няма смисъл да усложнявате графика си, тъй като някои от вас ще бъдат загрижени за здравето си. Придържайте се към основните си желания и ще се събудите през новата година, готови за ново начало. Прегърнете духа на приключението по време на този щастлив за вас новогодишен празник!

Близнаци

Готови ли сте да оставите отиващата си година зад гърба си? Светът може да ви се струва по-тежък в момента, но това е само защото ви предстои чудновата трансформация и мистериозна промяна. Прегърнете хаоса и си представете бъдеще, в което мечтите ви са възможни. Вашата финансово управляваща Луна ви моли да отстоявате финансовите си позиции през цялата нова година.

Рак

Може да не сте в настроение да организирате голямо парти през Новата година. Това ще се дължи на ретроградният Марс, който малко потиска вашите обикновено искрящи домашни умения. Не се притеснявайте! Съвсем скоро ще се върнете в играта, защото сте невероятни в подкрепата на другите, споделете чувството си за хумор, за да се вдигнете взаимно тост след тост, докато празнувате. Очаква ви една незабравима нощ в навечерието на 2024 година.

Лъв

Пренасочете енергията си към грижа за кулинарията предназначена за празничната вечеря. Пригответе вкусни закуски и подредете красиво и апетитно ястията. Вашият чар и остроумие ще бъдат хит в кухнята, което я прави идеалното място, където ще блестите с наближаването на новата година.

Дева

Ще бъдете в правилната посока да приветствате богатството в живота си, тъй като ви очакват приятни изненади през 2024 година. Бъдещето изглежда светло, тъй като ще виждате света през розови очила, докато слънцето осветява вашия 5-ти дом на романтиката, творчеството и децата. За вас ще бъде лесно да присъствате и да се наслаждавате в компанията на приятели и да флиртувате.

Везни

Може да поискате да запазите празненствата си в новогодишната нощ малко сдържани тази година. Поради някои звездни обстоятелства е възможно да се почувствате по-бавни от обикновено. Горе главата! Определено ще можете да купонясвате до зори, въпреки че домакинството може да ви отнеме твърде много енергия през тази новогодишна вечер, така че оставете някой друг да се погрижи за планирането и.

Скорпион

Бъдете нежни с това жило, Скорпиони. Луната не е добре позиционирана за емоционалното ви поведение, отнемайки вятъра от платната ви. Ако сте във връзка и се чувствате малко отпаднали, помогнете си да възродите енергията си, като позволите на другите да се грижат за вас и отворите сърцето си. Използвайте тази мощна енергия, за да ви помогне да постигнете целите си.

Стрелец

Мислите ли, че бихте могли да прегърнете по-минимален начин празничната нощ? Тогава, нека темата за работа и финанси бъде табу по време на празненството. Докато планетарните станции се насочат отново към първия работен ден на 2023 г., ще сте готови да поемете по-амбициозни задачи. Тази новогодишна нощ умът ви може да е съсредоточен върху това как да демонстрирате шеговитата си ирония. Водете разговори, като питате другите за техните амбиции, и вие ще бъдете живеца на новогодишното парти.

Козирог

Независимо дали сте необвързани или обвързани, ще се чувствате обнадеждени, когато вашата управляваща любовта луна заблести над новогодишното пиршество. Пригответе се да се съсредоточите върху чувствителната си страна през навечерието на 2024 г. Вие сте надарени с възможност за вътрешен растеж, докато Планетата на късмета се движи през тази интуитивно – мистична нощ.

Водолей

Излезте от къщата си, ако можете. Въпреки че може да искате да се отдръпнете от тълпите на новогодишното парти, определено имате нужда от малко вълнение за посрещането на новата 2024 година. Ще бъдете по-щастливи от всякога!

Риби

Направете оригинални планове с приятелите, за да превърне новогодишната нощ в незабравима. Ще почувствате повече яснота около това къде трябва да изразходвате енергията си и ще се почувствате развълнувани да споделите идеите си. Очакват ви вълнуващи моменти за празнуване!

С пожелание за една крепка и плодородна 2024 година – Чест и почитание!

Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

източник: Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев – Doctor Honoris Causa.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене