Първи сериозни сигнали! Муса Палев ще бъде „изпържен”, както Христо Бисеров, заедно със съучастниците си, водени от абланишкия бизнесмен Венци Амзов!

palev-biserovbiserovДо сега в 25-годишната си история партия ДПС не е прощавала на тези, които са я предавали и са игнорирали принципите, каузите и главно ръководството.Примери много. 

Отстраняването на Муса Палев от редиците на партията на Ахмед Доган в парламента е доста притеснителен факт, предвид обстоятелството, че преди година с такъв акт тръгнаха и проблемите на скандално известния Христо Бисеров. Случаите сериозно се припокриват и водещи политически анализатори ни уверяват, че развитията им ще са идентични.

Ще бъде ли „изпържен” Муса Палев като Христо Бисеров? Връзката между Бисеров и Палев се засилва и с участието на абланишкия бизнесмен Ванцислав Амзов, който беше разкрит от вестник Топ Преса като една от бизнес пионките на бившия зам.-председател на партията – Бисеров.

Както информационна агенция www.toppresa.com първа разкри, Амзов беше един от главните действащи лица Муса Палев да бъде избран за народен представител с преференциален вот. Амзов днес вече е сочен и като един от сивите кардинали на община Гърмен, след като в личен и в бизнес план успя да сграбчи в обятията си посредствения кмет на община Гърмен – Минка Капитанова.

С изхвърлянето на Палев от редиците на партия ДПС обаче, сметките на Амзов и съучастниците, организирали преференциалния вот на родения в село Бобяк, община Белица, политик тотално се объркват.

Очаква се в най-скоро време Палев да бъде изхвърлен и от партията си, което ще го изхвърли на политическото бунище заедно с неговите съучастници.

Ще връщат ли Минка и Венци Амзов ресто на „заграбеното“ от община Гърмен? Това е въпросът и до къде ще се разпростре войната на лобита в партия  ДПС?! Време за излишни успокоения няма, вижда се, че ситуацията е откровена война и който и да излезе победител, няма да има значение, защото двете страни ще бъдат еднакво изтощени.

ЕТО ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ЗА КОГО РАБОТИ АМЗОВ НА ИЗБОРИТЕ 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене