Внимание, безстопанствени животни застрашават човешки живот: Тежка катастрофа край Г. Делчев,мъж оцеля, 2 коня мъртви и смазан до неузнаваемост „Мерцедес“

_thumb (1)Тежка катастрофа на пътя от с. Баничан за Гоце Делчев по чудо завърши без загубен човешки живот, катастрофата предизвикали 2 коня, които стопанинът пуснал да се разхождат безпризорно по главния път край града. Шофьор на „Мерцедес“, пътуващ за Гоце Делчев видял конете в последния момент, уплашен кривнал от пътя в страни, за да спре, животните и те се уплашили и се забили в автомобила.

Колата е смазана до неузнаваемост, 2-та коня са мъртви, за щастие шофьорът на Мерцедеса оцелял без сериозни травми. Полицията отправя апел към стопаните на животни да не ги пускат безпризорни по пътищата, защото случаят не е единичен. Засилва се контрола по пътищата и по отношение на собствениците на животни, грозят ги сериозни глоби. Мъж от село Копривлен е с опасност за живота след като бе блъснат от автомобил на пешеходнапътека в селото. Водачът на лекия автомобил не видял 74-годишният мъж и го помлял. С тежки травми възрастния човек е настанен в болница в Гоце Делчев.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене