Хороскоп за 28 декември

Алена с важен хороскоп за днешния ден

Близнаците да не допускат намеса на некомпетентни личности, а Раците да не се вслушват в безсмислени разговори

Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи много важен хороскоп за днешния четвъртък. По думите й Близнаците да не допускат намеса на некомпетентни личности, а Раците да не се вслушват в безсмислени разговори.

Ето какво предрече Алена за всички зодии:

 

ОВЕН

На работното място се справяте бързо със задачите си с подкрепата на ретроградния Меркурий. Във ваша полза е да отложите планираните делови срещи. Не проявявайте ината си. Поставете успешно начало на нови занимания. Денят е добър за научна работа. Благоприятен е за започване на ремонт във вашия офис, който да продължите след празниците, ако няма да пречи на служебните ви задължения и няма да блокира работата ви, защото ще претърпите загуби.

Ядосани сте на близките си заради неизпълнени обещания, но им простете преди края на годината и оставете драмите в отиващата си. Обземащият ви гняв ще ви отдалечи от близките ви и ще ви лиши от сексуални наслади и романтични мигове.

ТЕЛЕЦ

Спокойствието на вашето работното място и хармонията в отношенията ви се отразяват добре въпреки ретроградния Меркурий.  Избягвайте ненужните спорове и не защитавайте ваш колега, който се е забъркал в конфликт. В никакъв случай не разказвайте за професионалните си планове на непознати хора, които са привидно добронамерени, но може да ви предадат, ако вашите конкуренти им платят за услугата.

Вечерта възстановете хармонични отношения в дома си и започнете подготовката за новата година, без значение дали ще пътувате или ще сте у дома. Във ваша власт е да бъдете чаровни и неустоими и да се отдадете на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

На работното място не допускайте намеса на некомпетентни хора, ако искате да се справите бързо и безпроблемно със задачите си. Не пропускайте да проявите решителност в постигане на целите си. Очаквайте финансови постъпления, но не бързайте да харчите, защото тези пари са ви необходими, за да покриете разходите си за месеца.

Не си създавайте проблеми заради ината си и заради влиянието на ретроградния Меркурий. Почивайте си и си създайте положителни емоции в компанията на любимите си хора, без значение къде ще посрещнете Новата година. Ваше е правото на избор дали да се разделите с интимната си половинка, ако вече не сте удовлетворени в сексуално отношение.

РАК

Избягвайте критиката и не показвайте лошото си настроение на работното място. Не прекалявайте с вслушване в безсмислените разговори, които водят вашите колеги, а вие сте любопитни и постоянно надавате ухо. Не взимайте прибързани и необмислени решения. Промените са във ваша полза, дори са подкрепени от ретроградния Меркурий.

Дебнат ви конфликти с близките ви. Причинени са отново от недобронамерени хора, които се опитват да доказват колко сте повърхностни в чувствата. По-добре е да ги отминете с гордо мълчание, дори и ако трябва да се откажете от сексуалните удоволствия.

ЛЪВ

Работата ви спори, ако се предпазвате от грешки и се не се противопоставяте на ретроградния Меркурий. Не харчете пари за ненужни покупки, защото ще са ви необходими в близките дни. Имате възможност да разрешите личните си проблеми. Признанието и успехът ви са гарантирани, ако не се захващате със задачи, които не може да завършите, но заради забавянето по ваша вина ще се наложи да ви отрежат от заплатата.

Подтиснати сте, искате да си почивате, но не ви се полага, защото неочаквано са ви дошли гости от друг град и трябва да ги посрещнете и нагостите. Вината е на вашите близки, че не са ви споделили какво предстои. Откажете се от сексуалните удоволствия.

ДЕВА

На работното място сте уверени в себе си. Изпълнени сте с желание да докажете на всички вашите способности. Предпазвайте се от предложенията за губещи инвестиции, подтикнати от ретроградния Меркурий. С работата си се справяте отлично. Не се ядосвайте, ако зависите от колегите си или подчинените си, а те забавят тяхната част от общите ви задължения.

Бъдете търпеливи. Не се учудвайте, ако по някакъв начин сте засегнали брачната си половинка. Извинете се, за да не си съсипвате настроението преди празниците и за да не се лишите от мечтата за секс и романтична вечеря.

ВЕЗНИ

Не разчитайте на късмета си. Меркурий е все още ретрограден. С възможностите си сте в състояние да постигнете много. Бъдете търпеливи на работното място и успехът няма да ви изостави. Очаквайте материални придобивки до края на деня. Новите предложения за професионална реализация не трябва да ви главозамайват, защото може да претърпите загуби.

Пътувайте и не се колебайте да поканите с вас и любимите си хора, за да сте сигурни, че няма да недоволстват в последните дни на годината че сте ги изоставили! Имате малка надежда да изясните причината за отдалечаването ви.

СКОРПИОН

Отхвърлете най-важните си задачи. Проведете отлаганите делови срещи и разговори. Вечерта си дайте почивка и не се занимавайте с нищо. Постепенно възстановявате отношенията с деловите си партньори. Дали ще съхраните тези отношения зависи от вашето добро желание и от умението ви да осъзнавате грешките си в синхрон с изискванията на ретроградния Меркурий.

Ако е настъпило охлаждане на чувствата ви, се постарайте да постигнете отново хармония в отношения, но преди това си помислете дали вината не е вашето поведение, което е наранило половинката ви. Ако е така, че не надявайте, че сексът ще ви върне любовта.

СТРЕЛЕЦ

Покажете на какво сте способни на работното място въпреки ретроградния Меркурий. Не споделяйте новите си идеи и планове, защото неприятелите ви могат да ви провалят. Денят ви е добър за обсъждане на договори и сделки, но не позволява да поставяте подписа си под окончателните споразумения, въпреки, че вашите партньори са особено настоятелни.

Следобед се заемете със семейните си задължения, бъдете мили с близките си и ако прецените, че ще ви се отрази добре, пътувайте. Късметът може да ви изневери.  Почивайте си и ако не сте във форма, отложете сексуалните наслади за следващия ден.

КОЗИРОГ

Добре е да разчитате на себе съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Отстоявайте принципите си. Успехът ще бъде с вас, ако не проявявате нетърпение и не сте прибързани. Пригответе се за нови задачи. Очаквайте информация за приходи. Ако сте пестеливи, ще може по-често да си почивате и да пътувате в края на всяка седмица.

Денят е наситен с емоции заради ваши приятели, които очакват от вас чудеса. Интимните мигове може да изживявате през целия ден, не само вечерта. Отношенията с любимите ви хора са хармонични. Сексът не изисква планиране.

ВОДОЛЕЙ

Не мислете за бъдещите си професионални планове. Новите срещи ви носят рисковани предложения и много бъдещи разочарования и заради ретроградния Меркурий. Овладейте емоцията си, защото може да ви попречи на решенията. Ограничете контактите си. Можете да подготвите за подпис договори и финансови документи, които ви гарантират успешно сътрудничество.

Пътувайте и се разнообразете заедно със семейство си вечерта, но ако не е възможно подгответе романтична вечеря и се отдайте на приятни разговори, за които все нямате време. Не се лишавайте от интимни мигове и сексуални удоволствия.

РИБИ

Ще се сблъскате с трудности, които няма как да предвидите защото са породени непознати хора, появили се неочаквано около вас. Въоръжете се с търпение, за да се справите със задачите. Успехът е с вас въпреки ретроградния Меркурий. Не обиждайте колегите си с непредпазливи думи и упреци, че техни познати са ви създали проблеми, защото ви е сте им го позволили.

Следобед пътувайте с близките си при роднини или просто си почивайте у дома, ако сте решили да не каните гости. Вечерта отново ще пропуснете секса. Чувствате се предадени от любимите си хора, но това са поредните ви глупави самовнушения.

Източник: Труд

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене