Две момиченца изплакаха навръх Бъдни вечер в родилно отделение на МБАЛ- Благоевград

Две здрави момиченца изплакаха навръх Бъдни вечер в родилно отделение на МБАЛ Благоевград, Сашка и Исусина зарадвали семействата си и направили християнския празник незабравим. Майката на Сашка родила и миналата година, пак по същото време другото си дете, и с радост заявила на лекарите, че Бъдни вечер за нея ще бъде най-специалният празник.

Исусина дошла с името си, в деня на Рождество Христово,  и майката кръстила дъщеря си с името на божия син. Бебета, попаднали под вещите грижи на екипа на неонатология в МБАЛ Благоевград  са добре,  възстановяват се  и техните майки, които с нетърпение очакват мига, в който ще прекрачат прага на домовете си с рожбите си.

На поста си обаче остават екипите на Родилно отделение и Неонатология, които с радост очакват следващите бебета. Хората в бяло, за които всяко раждане превръща делниците им в празник, защото съпреживяват всеки ден вълнението  на стотиците семейства, чули радостната вест .

Добрите вестоносци и денем, и нощем, и в празник, и в делник, са на работните си места, далеч от  собствените си семейства, за да дарят живот и носят огромна радост на другите. За тях са нашите аплодисменти!  

Поклон пред всеотдайния Ви труд и хуманно занятие. Бъдете благословени! . Честито Рождество! Екипът на Struma.com Ви пожелава  здраве и много успехи в благородната ви професия. Нека щастието, което ежедневно носите, се връща стократно  в домовете ви! Весели празници и щастливо посрещане на новата година!

П. Петрова

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене