Хороскоп за 20 декември

Алена с интересен хороскоп за днешния ден

Водолеите ще бъдат ненужно агресивни, а на Рибите никак не им се работи

Ето какво предрече Алена за всички зодии:

ОВЕН

Дали сте обещание пред себе си да се справите с професионалните си задължения, за което имате подкрепата и на ретроградния Меркурий. Събитията през деня може да променят плановете ви.  Необходима е предпазливост. Ако сте изнервени и избухливи на работното място ще си попречите сами при реализацията на плановете ви за края на седмицата.

Избягвайте критиката. Предстои ви изпълнена с приятни изживявания вечер и среща със стари приятели. Предпазвайте се от проблеми в семейството или с интимната половинка и не се лишавайте от сексуални наслади.

ТЕЛЕЦ

Приемете трудностите като предизвикателство и докажете, че не се притеснявате от тях. Ако се налага да работите активно, сторете го до обед.  Не се опитвайте да доказвате професионализма си, като се заемете със задачи, които не са ви по силите и възможностите, подтикната и от ретроградния Меркурий.

Дайте си задължителна почивка вечерта. Не сте в състояние да простите на близките си, че са ви предали пред техни роднини. Сторете го и не си съсипвайте празниците. Опитайте се да нормализирате отношенията си и да постигнете сексуална хармония.

БЛИЗНАЦИ

Начинанията няма да бъдат успешни, ако допускате едни и същи грешки и съзнателно отказвате да ги поправите, не защото не можете, а защото не се задълбочавате да за ги отсеете. Подхождайте разумно към проблемите си, без значение от какво естество са въпреки ретроградния Меркурий. Не се преуморявате с работа, оставайки на работното си място до късно вечерта.

Не сте готови да споделите чувствата си, а този факт ви измъчва и не ви дава спокойствие. Вечерта отидете на романтична вечеря и без притеснение дайте израз на обичта си към любимите хора. Сексът ще ви зареди със сили и невероятни изживявания.

РАК

Заемете се с професионалните си задължения без бавене. Не давайте заеми, защото рискувате да загубите парите си. Хубавото настроение и очакваните промени ще ви помогнат да разрешите възникналите роднински проблеми и тези, свързани с професионалния ви живот, след като подкрепа ви дава и ретроградния Меркурий.

Вечерта си останете у дома. Бъдете с близките си и обсъдете последните приготовления за празниците. Би било добре за вас и половинката ви да се отдадете на чувствата си и на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Обзели са ви нереални мечти за материално благополучие. Деловите срещи и пътуванията ще бъдат неуспешни, защото сте разсеяни, но ще осъзнаете грешката си с помощта на ретроградния Меркурий. Въпреки желанието ви да се заемете с новите си задачи, по-добре завършете изостаналите. Ще си спестите проблеми с ръководството.

Овладейте бликащата емоция заради неразбирателство с интимната ви половинка, което продължава няколко месеца, а разбирателството не може да се върне. Вместо да се ядосвате, прекратете връзката си, ако не сте семейни. Сексът не е повод за примирие.

ДЕВА

Бъдете предпазливи в начинанията в този ден, ако сте ги планирали сутринта. На работното място може да блеснете със знания и възможности, ако не се разсейвате, а и ретроградното движение на Меркурий също допринася за това. Очаквайте приходи. Не прекалявайте с претенциите си към вашите близки и не се опитвайте да бягате от задълженията си у дома.

Общуването с близките ви е затруднено. Поканете си гости! Овладейте емоцията си, ако искате да си спестите неприятностите. Ако съхраните хармонията ви очакват приятни романтични мигове и сексуални наслади.

ВЕЗНИ

Ако ви предложат да се заемете временно с отговорна задача, ще я приключите бързо, въпреки че Меркурий е ретрограден. Не е добре да обмисляте и обсъждате точно днес смяна на професията си или работното си място, защото ви липсва професионална квалификация. Вечерта се отдайте на заслужена почивка и на развлечения.

Очаквайте ново запознанство, което ще ви изненада с незабравимо романтично приключение. Поставете успешно начало на стабилизиране най-вече на личните си отношения и сексуалния си живот.

СКОРПИОН

Отново сте на висота в отношенията и общувате с лекота с вашите колеги, дори и с тези хора от обкръжението си, които често ви се противопоставят. Очакват ви делови предложения и успешно завършване на работата. Пътуванията са нежелателни. Пазете се от недообмислени делови решения, за да избегнете грешки, особено при ретроградния Меркурий.

До обед се подгответе за проблеми в личните отношения, които няма как да разрешите в движение, защото изискват разговор с вашите близки. Не се надявайте, че интимната ви половинка ви е простила и забравете за сексуалните си фантазии.

СТРЕЛЕЦ

Избегнете напрежението в този ден и ограничете срещите си до минимум. Избягвайте случайните запознанства, които ще ви натоварят ненужно с техни страхове и проблеми. Отхвърлете задачите си в ранния следобед и с подкрепата на ретроградния Меркурий. От умерената ви активност на работното място днес зависи успешното приключване на този месец.

Личните ви отношения постепенно се нормализират. За съжаление сте склонни да забравяте, че страдахте и да се впуснете във флиртове, които нараняват любимите ви хора. Дали ще ви зарадва романтична вечеря и сексуални наслади, които няма да забравите, зависи от вашето поведение и коректност.

КОЗИРОГ

Не отказвайте предложената ви допълнителна работа, ако ви носи добри приходи, след като ви предстоят сериозни разходи в края на месеца. Във ваша полза е да работите без да недоволствате, а и Меркурий ви го налага след като все още е ретрограден. Всички, които не са убедени, че са оформили счетоводните си документи, да се заемат още днес с тази задача, за да избегнат проблемите.

Веднъж завинаги изяснете проблемите в семейните отношения и не премълчавайте вашите претенции. Очаквайте промени в личния живот, които са за ваше добро. Не се лишавайте от сексуалните удоволствия и романтичните мигове.

3 зодии ще се радват на много късмет и пачки с пари до края на 2023 г.

ВОДОЛЕЙ

Сутринта сте ненужно несговорчиви и агресивни с близките си. И вие не знаете защо сте ядосани още със ставането си. Вашата самоувереност дразни вашите колеги, ако сте на работното място. Бъдете критични към недостатъците си и не прекалявайте с изискванията си. Не се изкушавайте да рискувате при ретроградния Меркурий.

Неприятности в семейството, свързани с роднини, възобновили без право имуществени претенции към ваша собственост ще ви развалят вечерта. Сексът ще ви помогне да се справите с разногласията с брачната си половинка.

РИБИ

Проявата на щедрост е във ваша вреда, не само защото няма да ви върнат парите, а и защото ще си спечелите омразата на хората, които са ви ги поискали при влиянието на ретроградния Меркурий. Следобед бъдете организирани и отговорни към работата си, въпреки че никак не ви се работи, но е от значение да докажете, че се справяте сами.

Приберете се, разкрасете се и отидете семейно да се повеселите с приятели. Несемейните може на неочаквана веселба да срещнат своята половинка. Бъдете уверени в чара си и не пропускайте сексуалните мигове с любимите си хора.

Източник: Труд

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене