Димитър Колев: За нас е важно да подарим преживяване на гостите на Банско

Банско. “За нас е изключително важно да може да подарим преживяване на гостите, което означава изключително разнообразна програма на активностите, ентъртейнмънт и анимация за малки и големи”, заяви пред Bgtourism.bg на старта на новия зимен сезон Димитър Колев – генерален мениджър на СПА Ризорт Св. Иван Рилски (Банско).

“За нас станаха емблематични събития, които ще повторим и надградим по теми – ще организираме месеци на българската музика, на стендъп комедията, на гастрономията, на детето.
Предстоят още много изненади с проекти и програми за малки и големи, които са свързани със СПА, спорт, здраве, красота, култура, изкуство, музика, мода”, добави експертът.

“Да бъдем трета поредна година наградени за най-добър спа хотел в България ни задължава да продължим всичко, което е направено за стойността на продукта, и да го надграждаме”, каза още Колев.

На базата на ранните записвания и направените резервации за януари и февруари той очаква изключително висока заетост за зимния туристически сезон.

“Натрупалият сняг и новите съоръжения на ски пистите със сигурност ще допринесат както за повече любители на зимните спортове, така и за по-дълъг сезон. Изключително съм щастлив от факта, че “СПА Ризорт Св. Иван Рилски” се наложи като предпочитано място за целогодишна СПА почивка. Това допринася и за възможността семейства да съчетаят почивката си – най често мъжете са на ски, а нежните им половинки се наслаждават на СПА и разкрасителни процедури. Това определя и основните ни гости да бъдат от България, като тази година се забелязва и ръст на всички съседни държави Гърция, Сърбия, Румъния, Северна Македония, както и ръст на гостите от Република Косово”, допълни Димитър Колев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене