И за да бъде празникът пълен за всички, екипът на  клиниката стартира с от 20% до 30% отстъпка на различните дентални услуги от 18.12.23 до 31.01.2024

Ексклузивно в Топ Преса! В Гоце Делчев отваря врати най – модерната дентална клиника в областта!

„А – ДЕНТ“ е името което ще предизвика истинска сензация в област Благоевград и не само. Днес отваря врати ултра модерната нова клиника на доказания екип специалисти по дентална медицина водена от водещият специалист доктор Рамиз Арнаудов. На бляскаво тържество тази вечер, елитът и пациентите на клиниката в Гоце Делчев ще се убедят, че градът ще се гордее защото не неговата територия ще има истински революционен иновативен медицински център за лечение на всички дентални проблеми и манипулации свързани със здравето и красотата на устната кухина и лицето. Екип на Топ Преса имаше честта да се убеди на място дни преди официалното откриване за да гарантира, че нищо казано тук в този материал не е пресилено.

Престижен екип от специалисти ще извършват широкия спектър от дентални услиги,с амбицията да дадат  достъп до качество на техника и манипулации, които до скоро можеха да бъдат правени само в столицата. Екипът на  „А – ДЕНТ“ залагат на последните тендеции и персонално отношение към всеки пациент. Именно за това с грижата към всеки.

И за да бъде празникът пълен за всички, екипът на  клиниката стартира с от 20% до 30% отстъпка на различните дентални услуги от 18.12.23 до 31.01.2024 За удобство на пациентите, клиниката разполага със свой подеземен паркинг.

На Партера е разположена денталната клиника с просторна чакалня от 100 кв. , стеризлизациона , 4 дентални кабинета обазведени на високо ниво с последна дума на технологията  Първи етаж има изграден медисцински център с лекарски кабинети който ще се отдават под наем на водещи специалисти в различни сфери на медицината.

Останалите два етажа са разположени пет луксозно обзаведени апартамента, като ще се отдават нощувки на гости и пациенти от по-далечни дестинации .

Клиниката разполага с два интраорални скенера за дигитално сканиране, което също трябва да се приеме за водеща новина в развитието на денталната медицина в неврокопския край и не само.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене