Първокласници ще украсят елхи в центъра на Белица със специални сувенири

Оригинални тематични сувенири за предстоящите празници изработиха учениците от първи клас на СУ „Св. св. Кирил и Методий“, чийто ръководител е Зарифка Илан. Децата твориха в отворената работилница за коледно-новогодишни сувенири, с които те ще украсят 20 елхички в центъра на града на 17 декември.

Детският свят е непресъхващ извор на творчество и вдъхновение. Първокласниците нямаха търпение да се потопят в творческата работа, за да претворят своите фантазии и въображение в красиви украшения със сръчните си ръце.

Във вълшебната работилница децата оцветяваха снежни човечета, направени от дърво, рисуваха върху дървени шайбички и върху фигурки от стиропор, декорираха предмети, използвайки различни техники.

Ръководителката на работилницата Вера Андреева научи малчуганите на практически знания и как да развиват своите умения и изобретателност. Заредени със силата на приложната магия, първокласници останаха доволни от произведенията си и решиха да посетят отново вълшебната работилница. Материалите, които се използват, са безопасни и безвредни за детското здраве.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене