Грейнаха коледните светлини в град Петрич

Грейнаха коледните светлини в град Петрич. Вълнуващият момент беше предшестван от музикална програма, която подариха на петричани възпитаниците на ЦПЛР ОДК – Петрич и на НЧ „Братя Миладинови – 1914“.

Сцената на площад „Евтим Евтимов“ оживя с невероятните като замисъл хореографии и докосващи изпълнения на децата, свързани с предстоящите празнични дни. Най-малките жители на общината ни пренесоха в същинската атмосфера на светлите Рождествени и Новогодишни моменти, които ще преживеем и споделим.

Кметът Димитър Бръчков поздрави присъстващите и допълни, че тази година също са внесени нови елементи в градската украса, включително и в украсата на елхата.

Дядо Коледа пристигна в Петрич, избрал по-бързия преход – с мотор за радост на очакващите го деца. И не закъсня…за да раздаде лакомства на послушните малки жители и да чуе техните желания. Колективното броене за пускането на светлините отново беше сред най-очакваните моменти. Празнични илюминации озариха небето над Петрич в днешния 8 декември.

Община Петрич благодари на всички деца и ръководители, които създадоха и участваха в празничната програма! Благодарим за обичта, с която работите, за да радвате всички ни! Подарихте ни отново един приказен миг – подарихте ни емоция, наситена с усмивки и светлина – това, което носят и дните на Рождеството…
Нека от този момент орисаме идните дни, идната година да бъде изпълнена с много красиви моменти, да бъде изпълнена с добрини, с чистота, с топлина в домовете.

Да бъдат здрави и изпълнени с радост дните ни!
Весели и споделени празници, уважаеми жители на община Петрич!

Грейнаха коледните светлини в град Петрич
Грейнаха коледните светлини в град Петрич

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене