Не се отказвайте от модната визия през зимата! Ето какви са последните зимни тенденции

През зимата не е рядкост да видим по улиците на града хора, опаковани добре отгоре до долу с дебели дрехи, най-често в тъмни цветове. Не се подлъгвайте по тази мода. Тя е далеч от разбирането за елегантност. За да съхраните стилния си начин на обличане не е нужно много. Трябва да познавате зимните тенденции и задължително да стоите далеч от визията на пашкул.

През зимата не е рядкост да видим по улиците на града хора, опаковани добре отгоре до долу с дебели дрехи, най-често в тъмни цветове. Не се подлъгвайте по тази мода. Тя е далеч от разбирането за елегантност. За да съхраните стилния си начин на обличане, не е нужно много. Трябва да познавате зимните тенденции и задължително да стоите далеч от визията на пашкул.

Топ 4 връхни дрехи през студените месеци

През следващите няколко седмици ни очакват не само студени дни, но и куп празници, които подканят да извадим от гардероба си практични и красиви тоалети. Те са и чудесен повод да почерпим от новите тенденции, за да покажем моден стил пред колегите в офиса и на коледното парти и по време на среща с приятели и роднини на прага на новата година. Тъй като сезонът предполага неотлъчно на една ръка да бъде връхната дреха, ще разгледаме кои са най-модерните решения тази година. Безпогрешен избор ще бъде пухеното яке. Може да потърсите стилен модел на https://answear.bg/m/the-north-face и да се уверите в отличните му свойства да ви защити от студа. Пухените якета се предлагат в разнообразие от цветове. Те често са със свободна кройка, което се харесва на мнозина – не ограничава движенията и стои удобно. Тази зима може да отдадете предпочитание на по-дългите модели, а ако имате по-динамично ежедневие – на по-късите, но по-обемни.

За да се опълчите със стил на студа, може да допълните гардероба си и със зимно палто в ярък цвят. Червеното палто е категоричен избор за женствен образ, а моделите с два реда копчета ще облагородят визията на всяка една делова дама. На https://answear.bg/m/puma пък може да потърсите комфортна шуба, с която да посрещнете всеки динамичен ден в града. Според предпочитанията ви тя може да с подходящата дължина, като за цвета вдъхновение може да почерпите от последните колекции на любимите ви модни марки. Ако това решение ви се струва твърде леко, никога не е късно да купите кожух по последен писък на модата. Тази година хит са по-късите модели, те обаче остават също така топли предвид меките зими, на които сме свидетели напоследък.

Какво още да носим през зимните месеци?

Студеното време прави актуално носенето на топли пуловери, жителки, полота, но също така и на рокли и поли от по-плътна материя. Именно затова всяка година модните дизайнери не забравят да предложат варианти, с които да изглеждате ослепително по всеки повод. През зима 2023/2024 хит ще бъдат плетените пуловери с необичайни деколтета, дори такива с цип. Тях може да допълните с дънки и модерни дамски боти. Отделете внимание и на зимните рокли и плисираните поли. Роклите от трикотажна материя са удобни и разнообразни. Хит сега ще бъдат моделите с максимална дължина, на черти, с прорези на необичайни места и с висока яка. Ако сте спрели поглед на плетена рокля, допълнете я с високи ботуши на ток. Ще изглеждате зашеметяващо! Колкото до плисираните поли, от опит знаем, че те трябва да присъстват в гардероба на всяка елегантна жена. Тази година стилистите предлагат да ги носите с едноцветен пуловер или такъв с принт.

И накрая: Не забравяйте обувките – нека бъдат най-доброто, което може да искате

Когато на улицата е хладно, чифт качествени и топли обувки са задължителни. През последните години няколко модела се асоциират с това разбиране. Сред тях са Ugg на answear.bg. И тази зима те може да бъдат част от вашите ежедневни и дори празнични тоалети. Благодарение на разнообразния си дизайн, обувките Ugg може да бъдат носени в неформален и спортен шик стил.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене