Без категория

Преглед на местния печат

104203-pechat-vestnici„Вяра“

61-годишният клошар Васил Борисов от Перник живее в трафопост, намери си сродна душа, прехранват се от кофите

61-годишният перничанин Васил Борисов живее в трафопост и се прехранва, като обикаля по кофите за смет, спи при минусови температури, но си намери сродна душа, която да го топли.

 

Радлев реже заплатата на ОбС шефа в Бобов дол Огнян Зарев, дава парите на кметовете на селата

Председателят на Общинския съвет (ОбС) в Бобов дол да работи на обществени начала, предлага в своя докладна записка до местния парламент общинският съветник от БСП Валери Радлев. Предложението е включено като втора точка в дневния ред на заседанието на местния парламент на 2 декември и ще бъде обсъждано веднага след като се изчерпи първата точка „Питания”.

 

Благороден жест: „Алфа тур” на Здравка Чимева и сдружение „Ние, жените” поемат транспортните разходи до Германия за операция на 18-годишния Мишо

Председателят на сдружение „Ние, жените” и управител на туристическа фирма „Алфа тур” в Благоевград Здравка Чимева се ангажира да поеме всички транспортни разходи до Германия, свързани с лечението на 18-годишния ученик от НХГ „Св. св. Кирил и Методий” в областния град Михаил Николов. Към благородния й жест не останаха безразлични и всички членове на женското сдружение в Благоевград, както и служителите на туроператорската фирма „Алфа тур”, които отделиха средства, за да помогнат с каквото могат.

 

Заместникът на кмета Петър Паунов – Виктор Янев стана губернатор на Кюстендил

Очаквано зам.-кметът по хуманитарните дейности на община Кюстендил Виктор Янев наследи поста на областен управител от червения Иван Каракашки. Новият губернатор получи и благословията на Министерския съвет, откъдето излязоха и с нарочно решение. Неговото назначение не е изненада за жителите на областния град.

 

Кюстендилецът Бисер Михайлов е новият областен управител на Пиринско 

Бисер Михайлов е новият областен управител на Благоевградска област. Това стана факт, след като вчера правителството освободи губернаторите на 24 области у нас. Както „Вяра” писа преди дни, бившият заместник областен управител на Благоевград от времето на Костадин Хаджигаев – Бисер Михайлов поема ръководната длъжност в областната администрация.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене