Зрителите недоволни от БТВ. Обявиха Бояна и Осман за победители

В последните дни стана ясно, че българските зрители и журитата на „Мастершеф“ и „Гласът на България“ имат различна представа за талант.

И макар обикновенният зрител да не е професионалист в съответна област, това не означва че не може да разпознае таланта – все пак нали такива формати са създадени именно за широката аудитория?

Зрителите на двете предавания по националната телевизия посочиха своите фаворити и избухнаха срещу несправедливите за тях решения на треньори и кулинарни топ шефове.

Хората от Гоцеделчевско и различни райони на страната изразиха своето несъгласие, негодувание и недоумение от явното за тях недооценяване на Осман Пендов от Брезница. Кулинарните шедьоври, които 27-годишният Осман създаде не само на финала, но и през цялото предаване Мастършеф,  спечелиха сърцата на публиката, която го обяви за истинския победител.

Зрителите показаха ясно и, че за тях гласът на България принадлежи на неврокопската перла Бояна Карпатова, коментирайки че талантът й остана подценен. В конкретния двубой, гласовитата Бояна се представи блестящо, превъзхождайки с глас и умения своя конкурент, поради което и решението на треньора й породи у мнозина горчивина и недоумение от несправедлвото за хората решение.

Изключително достойно предствяне за Бояна и Осман, победителите на публиката!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене