Най-чистото село в България е село Делчево край град Гоце Делчев

 С огромна радост Ви представяме най-чистото село в България – село Делчево (Гоце Делчев)!

Вземете чаша чай и се потопете в галерията ни, която показва една малка част от всичко. Най-чистото село, най-чистият град, най-чистият регион, напът към най-чистата държава! Ще се радваме да зададем един прекрасен тон за бъдещето и да се обединим заедно срещу общите ни врагове в една смислена „битка“, която ще остави планетата ни и всичко около нас в пъти по-добро от състоянието, в което сме го заварили. В противен случай, срам и позор за големите ни претенции, его и интелект.

Избиваме се в безсмислени битки, а истинските ни врагове никой не забелязва. Защо ли? Защото не се печели от тях. Но каква файда от камари пачки, ако здравето на децата ни куца? Никаква! Е, ще го усетим, ако продължаваме в същия дух и не променим фундаментално отношението си към природата.

Статистика: – проведени общо 14 кампании по почистване в селото и около него (от нашите общо 150+ кампании)- в рамките на точно 8 месеца – първа кампания: 19.03.2023- последна кампания: 19.11.2023 – участвали общо 30+ души- 5 ученика (от тях)- много от участниците са участвали многократно в кампаниите- 200+ часа доброволен труд, вложен за по-добър святСъбрани отпадъци: – 170 големи чувала- 28 пелетни чувала – 2 големи купчини- 2 малки купчини- 8 големи чанти- 2 малки чанти- 2 огромни чувалаПочистена площ: 193,273 кв.м., 193 декара, 0.19 кв.км., 47 акра, 19.33 хектара, 5800 м. периметърИзползвайте го със здраве, щастие и радост!

Ще сме изключително благодарни, ако уважите труда и времето ни. Нека не се връщаме обратно в онази мизерна реалност, в която бяхме до скоро. Не само можем, но и трябва да го опазим! Естествено, ако сме хора, а не балалайки. Всеки прави сам своя избор.

*Тъй като от опит знаем, че много хора ще се хванат за абсолютно безсмислени детайли, ще направим едно малко пояснение. Естествено, не сме обиколили всички 5000 села в държавата ни за най-точна статистика, не че това има особено значение. Дали ще е абсолютно най-най-най- чисто или е едно от най-чистите? Във всяко едно село, в което сме били, картинката е еднаква. Вътре може да е подредено, но покрайнините са истинска трагедия. Тук вече всичко е чисто! Това е нашето първо населено място, което завършихме отначало докрай! Град Гоце Делчев е пред своето завършване също.

Включете се с нас и ще се случат все повече и повече чудеса в много направления!Няколко публикации по-надолу, може да видите и репортажа на БТВ от финалната ни кампания. Тогава на гости ни бяха Влади Гешев и колегите му от „Зелени минути“ към предаването „Преди обед“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене