Белица грейва празнично в понеделник

От 04 до 25 декември Белица ще заживее с празнични концерти, украса и различни активности за гражданите и гостите на града.

Началото на празничните коледно – новогодишни дни започва точно в 17.30 часа на 4 декември (понеделник), когато кметът Радослав Ревански ще запали светлините на коледното дърво в Белица.

Община Белица кани жителите заедно да поставят началото на най-съкровените празници със символичното запалване светлините на коледната елха.

За добро настроение в празничният понеделник ще се погрижат добрия Дядо Коледа, Снежанка, Женска фолклорна група и танцова фолклорна формация при НЧ “Георги Тодоров 1885“ и СУ „Св.св. Кирил и Методий“ град Белица. Коледен базар на местните производители на сувенири от Работилница за традиционни занаяти „Планински знаци“ ще изложи своята коледно-новогодишна продукция.

Всеки очаква с нетърпение светлите коледно-новогодишни празници и носи в себе си частица надежда за повече радост, късмет и берекет. Всяко коледно пожелание може да се сбъдне ако вярваш истински в него. Най-хубавите моменти от тук нататък предстоят! Нека всички заедно съпреживеем магията на Коледа, пожелават от общината на жителите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене