Чистка на предатели тече в ГЕРБ! №1 в черния списък е…

Първи този ход направи структурата на партията в Разлог, очаква се подобен списък да има и в Благоевград

Списъци с имена на партийци, които по време на местния вот са работели срещу собствената си партия, готвят в ГЕРБ в Пиринско. Той ще бъде предаден на Изпълнителната комисия с искане тези хора да бъдат изключени като предатели. Това твърди „Труд“.

Първи този ход направи ГЕРБ в РазлогПод №1 в списъка им е записан бившият заместник-кмет от ГЕРБ Венцислав Гърменов, който на вота на 29 октомври се яви като кандидат на СДС (ВМРО-БНД), защото отказа да приеме решението на ИК за издигане на Красимир Герчев за кмет от ГЕРБ. Гърменов загуби вота от Герчев.

Очаква се подобен списък да има и в Благоевград. И там доста активисти не се съобразили с партийната дисциплина и работели срещу своя кандидат или пък срещу листата за общински съветници.

Евродепутатът Андрей Новаков заяви, че като областен лидер е длъжен да внесе дадените предложения от организациите.

Областното събрание на ГЕРБ в Разлог взе решение списък с предателите на местните избори да бъде изпратен на Изпълнителната комисия

Кметът на Разлог Красимир Герчев, който е и член на областното ръководство, отчете крайните резултати като много добри за ГЕРБ и даващи основание от Пиринския край да бъде излъчен поне един зам.-министър в правителството на Мария Габриел. Герчев бе и риторът, повдигнал въпроса с предателите в партийните редици.

blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене