Хубавици съблазняват в нов секси автокалендар СНИМКИ 18+

Календарът с автомобили и хубавици на легендарния хамбургски фотограф Карлос Кела всяка година радва с нещо специално. Най-новото му издание „Момичета и легендарни автомобили на САЩ“ не правят изключение.

В изданието за 2024 г. Кела майсторски жонглира със стиловете пин-ъп, бурлеска и винтидж, представяйки своите модели в най-добрия ракурс.

Тази година в снимките участват девет модела, които фотографът поставя в пози, вариращи от еротични и откровено провокативни до елегантни и просто скромни.

В календара за 2024 г. красавиците позират пред две дузини американски коли, от Ford Model A Roadster от 1931 г. до кабриолет Buick Roadmaster Skylark от 1953 г. и Plymouth Satelite от края на 60-те. Наистина е трудно да се разбере върху какво е фокусирал повече вниманието си фотографът – на момичетата или на колите.

Композициите, в които цветът на облеклото, колата и фона са комбинирани и хармонизирани помежду си, особено привличат вниманието.

Насладете се на красавиците от мотоциклетното изложение в Токио СНИМКИ

Календарът с формат 42 x 30,7 см „Момичетата и легендарните автомобили на САЩ 2024“ е издаден от издателството Sway Books и струва 44,90 евро.

Календарът е седмичен, публикуваме избрани изображения.

 

  • auto.blitz.bg

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене