Хороскоп за 24 ноември

Тази зодия да не си изпуска нервите днес, голямо напрежение за други две

Днес влиянието на положителните тенденции ще нараства с всеки час, така действайте смело

ОВЕН

Денят няма да е много ползотворен и богат на събития, но за сметка на това ще е доста приятен. Ще намерите време да общувате със стари приятели или близки, като не само ще научите нещо интересно, но и ще получите подкрепа, от която много ще се нуждаете. Вечерта обмислете добре действията си за следващите дни.

ТЕЛЕЦ

Днес влиянието на положителните тенденции ще нараства с всеки час, така действайте смело и се опитайте да приключите с всички важни задачи. Денят е идеален за общуване с любимите хора, които ще ви окажат и помощ. Романтична среща няма да ви разочарова, особено ако отидете на необичайно място.

БЛИЗНАЦИ

Сключените днес сделки ще бъдат успешни и скоро ще започнат да носят добра печалба. В къщи са възможни незначителни разногласия, поради това, че няма веднага да бъдете разбрани правилно. Ако проявите търпение и сте склонни по няколко пъти да обяснявате нещата, всичко ще се изясни скоро и хармонията ще се възстанови.

РАК

Днес е важно да не забравяте за учтивостта. Колкото по-спокойно водите разговорите си, толкова по-бързо всички ще се съгласят с вас. Подкрепата на близките ще е особено важна. За щастие те ще ви разберат отлично и няма да ви оставят сами с трудностите в лошо настроение.

ЛЪВ

Днешния ден ще ви донесе повече радост, отколкото тревоги. Подходящ е както за делови, така и за приятелски срещи. Лесно ще се разбирате дори с тези, с които не се познавате добре. Възможно е да получите интересни предложения, но ги проучете внимателно преди да дадете отговор.

ДЕВА

Денят ще е ползотворен и спокоен. Наситен ще е с доста срещи и някои от вас ще намерят нови съюзници, на които скоро ще могат да разчитат. Във всичко, което е свързано с творчество ще имате завиден успех. Възможно е човек, който ви липсва напоследък, да напомни за себе си.

ВЕЗНИ

Денят ще е изпълнен с обрати и са възможни доста критични моменти. Трябва да се опитате да запазите спокойствие и да не изпадате в паника. Възможни са и непланирани разходи. Те няма да се окажат напразни, така че не бива да се ядосвате. Ще се сдобиете с неща, от които наистина имате нужда.

СКОРПИОН

Днес е подходящ момент да се заемете с нови неща. Ще има голяма вероятност да успеете там, където преди време е изглеждало изключително трудно. За това ще получите и необходимата ви помощ. Финансови или имуществени въпроси ще бъдат разрешени успешно. Някои от вас ще получат позабравени пари.

СТРЕЛЕЦ

Относително спокоен ден, през който ще преобладават срещите с потенциални партньори. Възможно е да получите интересно предложение или да споделят планове с вас, в чието изпълнение ще искате да участвате. Покана ще ви изненада и ще промени плановете ви за вечерта.

КОЗИРОГ

Очаква ви натоварен ден, през който е по-добре да работите самостоятелно. С всички по-сериозни проблеми, може да се справите сами. Възможно е да се появят необичайни идеи по отношение на работата. Ще бъде полезно да обсъдите плановете си с хора, на чието мнение се доверявате.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще трябва да отложите някои ангажименти, защото ситуацията постоянно ще се променя и непрекъснато ще възникват спешни задачи. Денят ще ви донесе добри новини. Най-вероятно те ще се отнасят до случай, за чийто изход наскоро сте се тревожили. Вероятни са романтични изненади.

РИБИ

Опитайте се да не се разстройвате за дреболии и да не се ядосвате, ако не бъдете разбрани веднага правилно. Помислете какво бихте могли да направите, за да се харесате – това е особено важно днес. На много от вас настроението ще се подобри от случайна среща с приятели.

Източник: „Марица“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене