ЗВЕЗДА ОТ РЕАЛИТИ ФОРМАТ! Неврокопчанката от „Гласът на България” Б. Карпатова пя песен на Шакира пред учениците в Дебрен

Спечелилата голяма популярност с успешното си представяне в телевизионното предаване „Гласът на България“ неврокопчанка Бояна Карпатова бе специален гост на учениците в село Дебрен. Мероприятието бе част от празничната седмица на училището по случай патронния празник – Деня на свети Климент Охридски – 25 ноември.

Повече от 50 момичета искаха да се докоснат до нея и да я прегърнат още преди срещата.

„Това е най-голямата прегръдка, която съм получавала досега!“, призна обичаната певица. Бояна бе участник в своеобразно интервю, в което учениците зададоха любопитни въпроси относно участието й в предаването и други, свързани с професионалния и личния й живот. Певицата сподели, че е пяла в Скандинавия и Мароко, но се чувства най-щастлива сред родната българска публика.

За възторжените си фенове Бояна изпя песента, с която започна участието й в телевизионното състезание, както и импровизирано и акапелно изпълни по желание на публиката песен на любимата им световна звезда Шакира. Всички от сърце пожелаха на Бояна да спечели предстоящия финал и отново да им гостува вече като глас № 1 на България. Срещата концерт завърши с красиво хоро и автографи на картички, каквито певицата бе подготвила за всички, а те държаха наред с подписа да има и „С обич!“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене