Не е за вярване как се пусна Алекс Богданска и каква ще става… СНИМКИ

Едва ли очаквате да видите моделката Алекс Богданска, която обикновено изкушава във фотосесиите си, пременена в народна носия. Да, ама тя наистина го направи и потресе всичките си последователи в този вид.

Наскоро Богданска, около която трудно може да няма нещо скандално, като тръгнем още от участието й в „Биг Брадър“ и последвалата тв сватба там с Лудия репортер Даниел Петканов, с когото към днешна дата са разведени.
Моделката реши да се премени в народна носия и дори да запее „Назад, назад, моме, Калино“ и всичко това, докато разточваше тестото за „ялова“ баница. Картинката накара всички да си мислят, че тя е решила да се преориентира професионално – ако не сега, то един ден със сигурност, и да стане една народна певица.
Повод за това стана гостуването на Богданска на Дешка Кротева в село Горно Драглище, където жената стопанисва къща за гости, в която често посрещат именно с народна музика и традиционни местни носии.

Богданска дори сподели снимки на стори в Инстаграм профила си и очевидно се гордее не само с това, което прави, но и с начина, по който изглежда. Дали й отива и как се е справила, преценете сами./show.blitz.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене