Община Благоевград обявява отркита процедура за обзавеждане на дневен център за възрасни хора с увреждания „Зорница“

107160-zornicaОбщина Благоевград обявява открита процедура по реда ЗОП за избор на изпълнител на обществена поръчка с предмет:  “Доставка и монтаж на оборудване и обзавеждане за нуждите на Дневен център за възрастни с увреждания „Зорница“ гр. Благоевград”.

Обявлението за обществената поръчка е публикувано в Регистъра на обществените поръчки към Агенция по обществени поръчки гр. София и на профила на купувача на електронния сайт на община Благоевград www.blgmun.com  на 25.11. 2014 г.

Максималният разполагаем финансов ресурс на Възложителя за услугата, предмет на настоящата обществена поръчка е в размер на 34 597,50 (тридесет и четири хиляди петстотин  деветдесет и седем лв. и петдесет ст.) лева без ДДС.

Критерият за оценка в настоящата поръчка е ”най-ниска цена”.

Комисията класира на първо място и предлага за Изпълнител участникът, който е предложил най-ниска цена за изпълнение на доставката.

Максималният срок за цялостно изпълнение на поръчката е до 10 календарни дни от подписване на договора.

Оферти за участие в процедурата се подават в деловодството на община Благоевград в срок до 17:30 ч. на  05.01.2015 г.

Офертите ще бъдат отворени на 06.01.2015 г. от 10.00 ч. в Зала 210 в сградата на Община Благоевград, пл. „Георги Измирлиев“ №1, гр. Благоевград. 

Отварянето на офертите е публично и на него могат да присъстват участници и/или техни упълномощени представители, както и представители на средствата за масово осведомяване и на други лица при спазване на изискванията за достъп до сградата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене