Скандален сигнал в Топ Преса! ГЕРБ – Банско в се тресе! „Сашо взел едни 15 бона“ предал ГЕРБ в Добринище, ползва партията за схеми в Банско!

 

Доста притеснителен сигнал получихме в редакцията на информационна агенция Топ Преса. Той е с анонимен автор но редакцията ни успя да проследи IP – то на подателя и се оказа адреса в който се помещава офиса на ПП ГЕЛБ – в Банско. Във въпросния сигнал се изнасят притеснителни версисии, хипотези и разкрития свързана с партийната дейност на местния лидер Александър Мацурев. Публикуваме сигнала едно към едно с цел да се търсят отговори на меко казано скандалните въпроси:

„Топ Преса питайте Александър Мацурев, дали сам ще признае, как взе 15 хиляди лева от Борис Проданичин за да го сложиш на 3-то място в листата, и как 15-те хиляди лева ги похарчи за собствени интереси за кампанията в купуване на гласове. Как сега ще ги върнеш? Като му отстъпиш мястото в общински съвет? А я кажи на хората от Добринище, че си работил срещу кандидат кмета от ГЕРБ в Добринище. Новаков знае ли това? А за този за който си работил имаш договорка на новите парламентарни избори да ти върне жеста като накара добринищене да гласуват за теб като кандидат депутат.

Но ти вече знаеш, че няма да бъдеш такъв поне от квотата на ГЕРБ. Я кажи как инсценира сам палежа на бараката. А имота на който е построена бараката ще кажеш ли как си го взел, защото Мацуреви там нямат наследство. С припознаване. Така работиш ти. Припознаваш чужди имоти. Единственото нещо, което научи като заместник кмет е да крадеш имоти чрез припознаване. А такива имаш стотици. Ти вече нямаш никъде позиции. Я кажи какво ти каза Бойко Борисов когато се залепи за снимка с него?
Мацурев, пак ли ти, бе? Колко снимки имаме с теб?
Не можа да преглътнеш, че нямаш доверието и подкрепата на Борисов. Нямаш. Нямаш и на банскалии. От 3800 преференции на парламентарните избори сега имаш 280. Разликата е в купения вот. Част от тези 280 също са купени с парите на Проданичин. Ти си най-неуспешният политик в дългата и славна историята на Банско. А прякорът ти в средите на предприемачите е Сашо „процента“ и Сашо „комисионната“. Кажи им от къде си извадил по 50 хиляди лева за 4-те неуспешни кампании за народен представител? Кажи, защото ни е интересно как безработен човек вади 300 хиляди за година за плакати, реклама и билбордове. През целият си живот не си работил нищо съществено, освен да крадеш, заплашваш и доносничиш.
И не ти ли е поне малко гузно на съвестта да лепиш плешивата ти глава за 6-ти поред път по вратите, електрическите табла и прозорците на хората?
И докога ще се налага да ти виждаме физиономията на поредните кандидат избори?“

Сигналът е изпратен на мейла на ГЕРБ в Банско, Благоевград и София. Чакаме реакции.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене