Ревански: Безпрецедентен успех! ДПС първа сила в Пиринско, заслугата е на Пеевски

ДПС не само счупи много рекорди на местните избори в Благоевградска област, но и стана първа политическа сила по абсолютен брой получени гласове! Своето доверие за Движението са дали 22 707 избиратели, а за останалата на второ място ГЕРБ гласовете са под 20 000.

Този успех важи с пълна сила и за цялата страна. Видимо от адекватното поведение на Делян Пеевски по национални и регионални теми и благодарение на това, че той мобилизира всички структури на партията, ДПС е втора политическа сила на национално ниво. А в Благоевградска област партията е шампион по получено доверие сред гласоподавателите.

„Това е невероятен успех за партията, за нас, за нашите симпатизанти и за всички, които подкрепят последователната и обърната с лице към хората политика на ДПС. Основната заслуга за този успех е на г-н Делян Пеевски, който от 2017 година е кандидат-депутат от нашата област. Това даде страхотен импулс на всички наши избиратели.

Делян Пеевски през годините оказва голяма подкрепа на региона и сега дойде време хората да се отблагодарят за всичко това на ДПС. Не на последно място – ясните послания на г-н Пеевски стигнаха до сърцата на хората и този резултат за мен и за лидера на ДПС в Благоевградска област – Ведат Хюсеин, е напълно очакван. Благодарим на всички за доверието, ще го оправдаем“, заяви кметът на община Белица – Радослав Ревански, рекордьор по електорална подкрепа, който ще продължи да дава пример как се управлява успешно една община у нас, след като спечели трети кметски мандат.

Ревански изтъкна и други успехи на ДПС в Пиринско – партията има кметове на най-много общини в региона – Белица, Якоруда, Сатовча и Гърмен, има най-много съветници и най-много кметове на кметства. Той е категоричен, че представителите на партията в местната власт няма да разочароват своите избиратели, а ще работят за по-добрите дни на всички жители на населените места и общините, в които живеят.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене